НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Съберете орехи и си направете прекрасна украса за дома!

Съберете орехи и си направете прекрасна украса за дома!

0
Съберете орехи и си направете прекрасна украса за дома!
Съберете орехи и си направете прекрасна украса за дома!

Любимите ви орехи могат да влязат в ново амплоа, различно от това в кухнята!

Остават два месеца до Нова година, което означава, че е време постепенно да започнем да се подготвяме за най-яркия и дългоочакван празник за много хора.

Аз наистина харесвам орехите, защото те са изключително полезни и много вкусни. Но по-скоро, по препоръка на моя приятелка, започнах да използвам не само плодовете на ядката, но и черупката. След като събрах подходящ брой орехи и черупки, реших тази година да предприема нов подход към подготовката за празника. Винаги е хубаво, когато сте заобиколени от вещи, направени от собствените ви ръце.

И е много приятно да занимавате децата с такова развлечение, те със сигурност ще се насладят на забавната креативност заедно с родителите си.

Украса от орехи

Приготвили сме за вас 17 идеи за коледни декорации от орехи. Гарантирано удоволствие за празниците!

Тази украса видях в моята приятелка, когато я посетих миналата година. В тези необичайни ядки се крият изненади с късмети за Нова година. Изглежда много интересно и необичайно.

За такива късмети се нуждаете от черупки от орехи и ленен плат с декорации от печат. Ако не разполагате с печати, можете да използвате и гума.

На повърхността на гумата може да изрежете, например, снежинка, след което да я запълните с мастило – и това е вашият собственоръчно направен печат.

Ще събера черупките на орехите, за да създам истинско чудо за предстоящата Нова година!

Скоро всички ще обикалят магазините в търсене на фабричните коледни украси, като ние ви предлагаме тази година да бъдете по-оригинални и да си направите сами стилна украса за коледната елха.

Интересна идея за коледна играчка от орех.

Ето как можете да превърнете половинката на ореховата черупка в необичайна играчка за коледната елхи.

Колко ми харесва този коледен венец от орехи! Стилна украса, нали?

За да създадете тази очарователна миниатюрна красота, ще ви трябват глина, декоративен мъх, акрилни бои и, разбира се, голям орех.

Феновете на плетенето на една кука ще оценят тази идея за коледни играчки.

Свещите накратко са необичайна и красива украса, която ще създаде уют и красота във вашия дом.

Вижте още: Почистване на банята: Съвети за перфектни резултати!

Просто вижте какви прекрасни малки животни могат да бъдат създадени от черупката! Вашите деца определено ще се радват на подобно творчество.

Съвет

Както можете да видите, ореховите черупки могат да се използват правилно и в ръкоделието. От тях получавате много оригинална и практична декорация за Новогодишни празници. В допълнение, дори децата ще могат да правят изкуство от този естествен материал.

Не забравяйте да споделите интересните идеи с приятелите си!