НАЧАЛО ЗДРАВЕ Това масло е отлично средство за лечение на артрит!

Това масло е отлично средство за лечение на артрит!

0
Това масло е отлично средство за лечение на артрит!
Това масло е отлично средство за лечение на артрит!

Това масло е отлично средство за лечение на артрит, ревматизъм, ставни и мускулни болки! И ще се отървете от най-сериозните форми на тези болести!

Вероятно сте чували за широкия спектър на приложение на рициновото масло. То предлага различни ползи за здравето и е изключително полезно при лечението на много различни заболявания.

Използва се от много векове в Индия.

Рициновото масло е едно от маслата, с най-богато съдържание на мастни киселини, по-специално рицинова киселина, която осигурява удивителни ползи за здравето.

Именно, това масло има силно слабителни, антивирусни, аналгетични и антибактериални свойства, ефективно лекува болките в гърба, артрит и ишиас.

В допълнение, то лекува хроничен запек, подхранва кожата, стимулира растежа на косата, а също така лекува множество различни заболявания и разстройства.

Рициновото масло значително увеличава имунната система и лекува стомашно-чревните заболявания, оптимизира работата на имунната система.

Това прекрасно масло също така лекува брадавици, белези от акне, рани, ухапвания от насекоми и липоми.

Също така се препоръчват компреси с топло рициново масло за повече от 50 заболявания. Например, като артрит, холецистит, камъни в жлъчката, цироза, гастрит, хепатит, херния, апендицит, мигрена, неврит, множествена склероза, церебрална парализа, целулит, безплодие, трихофития, болест на Паркинсон, уремия, слепота, травми, колит, запек, епилепсия и др.

Поради силното противовъзпалително, болкоуспокояващо, антибактериално и антивирусно действие, може да бъде от голяма помощ в случай на болки в гърба, артрит, ишиас. Ние ще ви покажем как да го използвате:

Нанесете рициновото масло директно върху засегнатата зона и масажирайте добре с меки и гладки движения. Повтаряйте това няколко пъти на ден, докато не получите подобрения.

Друг начин за използване, който също ще помогне на ставите ви и ще премахне болката:

1) Нагрейте маслото на водна баня. Попийте в него кърпа или марля и я прикрепете към засегнатата става. Затоплете и я оставете за цяла нощ.

2) Потопете кърпата в топло масло и поставете върху засегнатите области, поставете бутилка с топла вода отгоре. Оставете за 45 минути. Помага за намаляване на възпалението и болката.

3) За лечение на артрит, ревматизъм, болки в ставите и мускулите, използвайте горещо рициново масло.

Вижте още: Канелата ще ви спаси от много болести! Приемайте я всеки ден!

То трябва да се втрива в засегнатата зона 3 пъти на ден. За тази цел рициновото масло се нанася върху засегнатата област и се оставя да се загрява под влиянието на синя лампа в продължение на 5-10 минути (лампата трябва да е на разстояние 35-40 см от повърхността на тялото).

След това втрийте маслото, докато се абсорбира напълно. Маслото отново се нанася и процедурата се повтаря.

В рамките на няколко месеца, след ежедневната употреба на рициново масло по този начин, можете да се отървете дори и от най-тежките форми на артрит.