НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Колко голямо е кутрето ви? Оказва се, че това говори много за...

Колко голямо е кутрето ви? Оказва се, че това говори много за вас!

0
Колко голямо е кутрето ви? Оказва се, че това говори много за вас!
Колко голямо е кутрето ви? Оказва се, че това говори много за вас!

Забелязали ли сте, че кутрето на различните хора се различава по размер? Какво може да означава това?

В древни времена хората за отговор на този въпрос са се обръщали към хиромантията. Последователите на тази наука предсказвали бъдещето и разкривали същността на настоящето, използвайки знанията си за линиите по дланта на ръката.

Сега гадаенето за съдбата се използва много по-рядко, така че нека оставим бъдещето за по-късно. В края на краищата ние не се интересуваме от него, а от настоящето.

В края на краищата искате да знаете повече за себе си – например какво означава различната дължина на пръстите и как това ви засяга днес?

Какво може да ви разкрие размера на кутрето ви

Оказва се, че дължината на кутрето на всички хора на планетата може да бъде разделена на три типа. И тази особеност може да разкаже много за вас!

1) Тип A.

Ако малкият ви пръст достига първата фаланга на безименния пръст, това означава, че сте много балансиран и организиран човек. По природа сте склонни към ред, обичате всичко да е на своето си място. Инстинктивно избягвате хаоса.

Това, което наистина може да ви извади извън релси, е несигурността.

Вашите мисли са подредени, решенията ви са добре обмислени. Вие изразявате мнение само след внимателно анализиране на ситуацията.

Не сте склонни да взимате решения бързо. Вашата увереност идва след дълбоко разбиране на вашата личност. Това ви откроява от другите.

2) Тип Б.

Принадлежите към тип Б, ако кутрето ви е точно под първата фаланга на безименния пръст. Вие сте много емоционален, чувствителен и възприемчив човек.

Ще се опитате да помогнете на нуждаещите се на всяка цена. Ако имате доверие на някого, то тогава му вярвате безусловно. Това е вашата слаба точка.

Вас ви боли от думите и действията на близките ви хора, ако те са неочаквани за вас.

Вие сте склонни към емпатия. Вашата собствена природа ви позволява да разберете емоциите на другите хора, вие сте в състояние да се поставяте на тяхно място. Това е рядка особеност. Продължете в същия дух. Малцина могат да дадат на света топлината, която му давате вие.

Вижте още: Това цвете трябва да бъде във всеки дом! Ето защо!

3) Тип В.

Принадлежите към този тип, ако кутрето е по-дълго от горната фаланга на безименния пръст.

Това означава, че сте човек, който напълно се заема с работата си – независимо дали става въпрос за бизнес, лични дела или взаимоотношения.

Вие сте свикнали да давате най-доброто и да давате повече от необходимото. Вашата безусловна щедрост е отличителна черта на вашата личност.

Освен това можете да пазите тайни, да се държите внимателно и тактично в обществото.

В отговор на добротата, очаквате хората да имат справедливо и добро отношение към вас. Стараете се да се заобикаляте с хора, които ви обичат такива, каквито сте наистина.

Споделете тези интересни факти с приятелите си!