НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Не се запознавайте с мъж на тези обществени места!

Не се запознавайте с мъж на тези обществени места!

Не се запознавайте с мъж на тези обществени места!
Не се запознавайте с мъж на тези обществени места!

С появата на социалните мрежи и сайтовете за запознанства все повече хора започнаха да се запознават в Интернет. Можете да излезете с мъж на лична среща, разбира се, но има места, където е по-добре да избягвате контакт с мъжете.

На тези места не е необходимо да се запознавате с мъжа:

1) Болнични и медицински центрове.

Докато чакате лекаря си, запознанството е наистина възможно. То обаче не се дължи на факта, че човекът иска да ви опознае и е сериозно настроен, а от скука, за да мине известно време.

2) Интервю.

При наемането на работа трябва да се представите преди всичко като делова личност, която иска да си намери работа и е решена да изгради успешна кариера. Флиртовете с шефа или специалиста от отдела (дори и по тяхна инициатива) може да се възприемат като опит да завържете романтична афера или да започнете работа заради красивите си очи, което може да има негативни последици.

3) Метрото.

Ако метрото можете да се нарече с други думи, това е мястото на събиране на всякакви мъже, които също се стремят да проверят до колко правилата за сваляне на жените работят на практика. Ето защо, докато чакате, не обръщайте внимание на опитите на младите мъже да говорят с вас.

4) Фитнес клуб или фитнес зала.

Срещата е специален ритуал, на който мъжете и жените се подготвят със специална усърдност да се насладят един на друг. Какво бихте видели във фитнеса? Потни жени и мъже, които не миришат много добре, клякат и изморително се движат по пътеката. Малко е вероятно един млад мъж да се влюби в жена, която изтрива потта от челото си с ръка и с коса вързана на кок.

Вижте още: Един рядък ритуал на Ванга за привличане на пари

5) Стълбище или асансьор.

Защо да не установите отношения с вашите съседи? Отговорът е прост и вие, и те няма да имате достатъчно място за лично пространство. Искате ли вашият мъж да разбере кога се прибирате от приятелката си и да ви наблюдава през вратата, когато се карате? Така че не се срещайте с човек, който живее с вас в същия вход.