НАЧАЛО ЗДРАВЕ Благодарение на този сок ще се отървете от възпалението!

Благодарение на този сок ще се отървете от възпалението!

0
Благодарение на този сок ще се отървете от възпалението!
Благодарение на този сок ще се отървете от възпалението!

В тази статия ще ви кажем как да направите сок, който ще ви помогне да почистите кръвта си, да се отървете от болката и възпалението! Резултатите ще бъдат невероятни! Но първо трябва да знаете, че хроничното възпаление е основна причина за много заболявания и здравословни проблеми като сърдечно-съдовите заболявания и болестта на Алцхаймер, фибромиалгията и дори затлъстяването.

Въпреки че много лекари предлагат противовъзпалителни диети и добавки, има много практики, които могат да бъдат приложени у дома, за да ви помогнат в борбата с възпалението. И както вече казахме, в тази статия ще покажем как да направите най-мощния домашен сок, който помага да очистите кръвта и да се преборите с възпалението.

Необходимо ви е само:

5 моркова

1 супена лъжица куркума на прах

2 лимона

1 част джинджифил

1 краставица

1 портокал

Вижте още: Смес, която може да предотврати инфаркт! Запомнете тази рецепта!

Получаване:

Приготвянето е много лесно! Първо, обелете лимоните, портокала, морковите и джинджифила и сложете всички съставки в блендер. Разбъркайте добре сместа и я изсипете в чаша!

Препоръчваме да пиете сместа на празен стомах, всяка сутрин – веднага след като се събудите. Повярвайте – ще бъдете изумени от резултатите!

Ако информацията в статията ви е харесала, не пропускайте да я споделите с близките и приятелите си! Ще ви бъдат благодарни за тази рецепта!