НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Древно египетско гадаене разкрива следващите ви 30 дни!

Древно египетско гадаене разкрива следващите ви 30 дни!

0
Древно египетско гадаене разкрива следващите ви 30 дни!
Древно египетско гадаене разкрива следващите ви 30 дни!

Искате ли да узнаете близкото бъдеще? Това древно египетско гадаене ви разкрива цялата истина. Ние ви предлагаме едно от най-старите гледания на карти на цяла планета. Това гадаене се основава на египетските карти Таро.

Тези карти са заобиколени от аура на мистерия и това не е напразно. Те се считат за много мощно оръжие за прогнозиране на бъдещето, ако попаднат в умели и способни ръце.

В края на краищата, бъдещето не е скрито, то е невидимо днес. Нуждаете се само от правилния инструмент, който да ви го подскаже.

Пред вас стои такъв магически инструмент. Погледнете внимателно, коя карта харесвате?

Древно египетско гадаене ви разкрива какви ще бъдат следващите ви 30 дни!

1) Императрица Изида

Всъщност магическата звезда над главата ѝ символизира цикъла на годината, както и цикъла на човешкия живот. Изида е богиня – майка, която покровителства всички родители.

Под краката ѝ може да видите синия полумесец – той символизира началото на един много благоприятен период от живота ви – това ще бъде период на ново начало, смели идеи и тяхното развитие и растеж.

Тази карта ви показва, че имате мисия и късмета е с вас. Работата ви е много трудна, но скоро заслужено ще ви провърви и ще получите награда за своя труд.

2) Месец

Това е специална карта. Младият месец хвърля светлина върху тъмнината и осветява света, така че тази карта ви разкрива всичко скрито и потайно.

Това е предупредителна карта, на която трябва да се доверите. През следващите 30 дни не се занимавайте с емоции. Най-вероятно около вас има хора, които се опитват да ви спънат, изчакайте малко и те сами ще ви се разкрият.

Тази карта ви съветва да разчитате на вашите лични способности и ресурси и да послушате себе си в тишината и спокойствието.

3) Анубис

Много хора се страхуват от тази карта, бог Анубис е покровителят на отвъдното. Но не трябва да се страхувате. Картата е силно заредена с мощна положителна енергия.

Тя символизира прераждането и възраждането, трудният период от живота ви е свършил и през следващите 30 дни трябва да обърнете внимание на това, което желаете за другите.

Това, което искате за другите, ще дойде при вас. Така че пожелавайте само най-доброто и ще получите много мощен енергиен поток в живота си, който ще привлече към вас всичко, от което се нуждаете.

Вижте още: Изберете врата и разберете какво ви очаква в близкото бъдеще!

4) Победа

Красива карта, която обещава добри времена. Ще светите като слънцето, защото ще спечелете победата след дълга битка.

По време на борбата за това, което е било толкова значимо за вас, сте платили висока цена за победата си. Тази цена са вашите сълзи и загубата на част от вашата душа. Но сега част от душата ви се връща при вас, а сълзите не са били напразни.

В живота ви идва положителен период на просперитет и щастие.

Споделете с приятелите си това древно египетско гадаене!