НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Коя от тези рокли ви харесва най-много? Научете каква жена сте!

Коя от тези рокли ви харесва най-много? Научете каква жена сте!

0
Коя от тези рокли ви харесва най-много? Научете каква жена сте!
Коя от тези рокли ви харесва най-много? Научете каква жена сте!

Харесвате ли рокли? Сигурни сме, че всяка жена в гардероба си има няколко любими рокли. Обикновено жените избират роклята, за да се придържат към определен стил. А вие какви рокли харесвате?

Вероятно няма жена, която да не ги харесва. При някои от този артикул, така да се каже, гардеробът ще се пръсне, други имат само една, най-много две…

Въпреки това красивата рокля придава на жената специален блясък и атрактивност. Тя я прави по-нежна. Освен това според статистиката мъжете по-често обръщат внимание на жените в рокли или поли, отколкото на тези в панталони.

Сега каним всички дами да направят този интересен тест, който ще ви разкрие каква жена сте и какво мислят мъжете за вас. Готови ли сте? Тогава да започваме …

Пред вас има прекрасни рокли – изберете тази, която ви харесва най-много:

Изберете рокля и разберете каква жена сте и какво мислят мъжете за вас!

1) Вие постоянно се нуждаете от човек, до когото да бъдете спокойни и уверени. Вие, независимо от ширината на душата и присъщата доброта, която е характерна за вас, обичате много и изисквате същото отношение към себе си от другите. Вие сте много чувствителни, постоянно се влюбвате в мъжете, в живота, в красивите неща, в предметите на изкуството! Хубаво, провокативно, романтично, кокетно, любовно флиртуване. Не искате да пораснете! Добри и грижовни майки сте, но едновременно с това сте мрачно и разглезено момиче, което търси своя силен покровител. Използвайте нарастващото внимание на мъжете!

2) За повечето хора душата ви е истинска тъмница, но тази мистерия е основната причина за вашия чар, затова не се опитвайте да го губите! Не е нужно да се притеснявате – обикновено знаете какво искате и въпросите от типа “Какво да правя?”, “Какво да нося?” за вас са рядкост.

Вие сте много горди и принципни, винаги сте готови да защитите своето мнение и не толерирате несправедливостта. Вие сте в състояние да контролирате не само вашите емоции, но и хората, които са в близост до вас. Имате желание да се утвърдите, да постигнете височини в обучението и кариерата си. В отношенията вие сте максималисти, много строги в изискванията към себе си и избраника си. Над вас не може да бъде осъществен контрол, вие винаги ще бъдете независими.

3) Вие сте целенасочена жена, свикнала да бъде готова за най-смелите експерименти. Като правило постигате това, към което се стремите, и е трудно да ви се устои. Вие сте силна натура, изразителна и страстна. Обичате вниманието! Имате някои качества на “силния” пол  – мъжественост, бърз темперамент, огромна воля за победа, оптимизъм и смелост. Много обичате комуникацията и завеждате много познанства. Вие сте горди и капризни, но алтруисти, винаги, ако е необходимо, несъзнателно помагате на ближния си.

4) Вие сте спокойна, приятелска и весела личност. Да, и с чувство за хумор! Вие сте непостоянна. Никога не оставате незабелязана! Вие правите добро впечатление на другите. Вие сте много общителни, любопитни, смели. Не се интересувате от мнението на обществото, целенасочени и оригинални сте. Приспособявате се към всякакви условия на живот и приемате всеки характер на вашия мъж. Никога няма да станете скучни и унили, защото винаги се стремите да се развивате и учите.

5) Имате много тайни, които не бързате да споделяте. Вие сте уверени във вашите способности. В състояние сте да запазите емоциите си и да бъдете сдържани. Не обичате да пускате в личния си живот непознати, вие сте много внимателни при избора на партньор и имате високи изисквания. Такива високи изисквания предевявате и към себе си! Винаги можете да постигнете това, което искате, и можете да достигнете всякакви висоти в кариерата си. Авторитарни сте по природа.

Вижте още: Древно египетско гадаене разкрива следващите ви 30 дни!

6) Вие сте рационални, стремите се да контролирате вашата чувствителност и критично отношение. Вие сте страхотен индивидуалист. Предпочитате хармонията и спокойствието и просто сте призвани да радвате и очаровате мъжете. Във вашата емоционалност превъзхождате другите, и следователно лесно се подавате на манипулация, внушение или весела еуфория. Наистина се нуждаете от защита и подкрепа, защото вътрешният ви свят е много нежен и уязвим, въпреки че външно изглеждате спокойни във всички ситуации. Много обичате да мечтаете и винаги виждате в обикновената реалност неща, които останалите не забелязват.