НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Вселената ще стори чудеса, ако знаете как да постъпите!

Вселената ще стори чудеса, ако знаете как да постъпите!

0
Вселената ще стори чудеса, ако знаете как да постъпите!
Вселената ще стори чудеса, ако знаете как да постъпите!

В живота има ситуации, които изискват незабавно решение и Вселената може да ви помогне. За да разберете какво да направите, се нуждаете от този тест. Необходимо е интуитивно да изберете един от предложените символи на Вселената и да прочетете неговото значение.

Помощта на Вселената ще стори чудеса, ако знаете как да я използвате!

1) Солена вана

Този символ показва необходимостта от пречистване на аурата. Солените вани се използват, за да се отървете от ненужното и излишното. Скоро ще почувствате вълна от енергия и нови идеи.

Ще ви бъдат необходими много усилия, за да станат вашите мечти реалност. Вселената по всякакъв начин се опитва да ви помогне. За да постигнете всичко замислено, се нуждаете от вашето силно желание и практически действия. Изчистете ума си от лоши мисли.

Вселената ви казва, че можете да направите много повече в живота, просто трябва да се отървете от негативизма.

През седмицата се опитайте да си правите солени вани. Продължете с процедурите около месец. В резултат ще имате възможност да взимате решения бързо и правилно.

2) Архангел Михаил

Изборът на този символ означава, че страдате от ненужни взаимоотношения. Имате голямо желание да се отървете от тях. Причината е, че има изтичане на енергия. Изглежда, че тя е била изсмукана от вас.

Това могат да бъдат колеги на работа, приятели или дори роднини. Вселената ви подсказва, че можете сами скоро да разкъсате тази връзка. Вашето здраве ще се подобри значително. Трябва да имате предвид, че раздялата може да бъде болезнена, като удар с меча на Архангел Михаил.

Но вие сте в състояние да издържате на всеки тест, за да постигнете целта си. Изпълнението на вашите желания с помощта на Вселената, е възможно, просто слушайте нейните подсказки. Те могат да бъдат под формата на сън или среща с човек, който да ви даде съветите, от които се нуждаете.

Мечът на Архангел Михаил прекъсва връзката с лошите хора. Тези, които ви обичат и които вие обичате, няма да страдат. Никой не може да унищожи отношенията ви с тях.

Вижте още: Формата на ноктите ви може да каже много за вашата личност!

3) Ножици

Избраният символ трябва да се разбира като желание да отрежете нещо. Най-бързото решение е да се отървете от отношенията, от които не се нуждаете. Тук помощта на Вселената е необходима за ефективното разрешаване на сложен проблем.

Представете си, че в ръцете си държите ножица и въже, което ви обвързва с човек, който е неприятен за вас. Това може да бъде конфликтна ситуация. Орежете мислено тези ненужни връзки, отношения или ситуации. Можете да го направите.

Сега никой и нищо не може да развали настроението ви. Имате достатъчно сила, за да започнете нова връзка и адекватно да излезете от трудна ситуация.