НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Съюз между знаците от Зодиака: 12 нещастни комбинации

Съюз между знаците от Зодиака: 12 нещастни комбинации

0
Съюз между знаците от Зодиака: 12 нещастни комбинации
Съюз между знаците от Зодиака: 12 нещастни комбинации

Някои хора не могат да бъдат заедно в съюз! Целият им семеен или съвместен живот е изпълнен със скандали. И за всичко са виновни звездите, които са им дали определени черти на характера.

Ако има съвместимост между зодиакалните знаци по отношение на брак и щастливи любовни отношения, тогава би било логично да предположим, че има и несъвместимост.

Разбира се, за да се направят подобни генерални изводи не е достатъчно просто да знаете зодиакалните знаци, а трябва незабавно да потърсите повече информация в личните си хороскопи.

Но въпреки това някои общи черти на знаците от Зодиака могат да бъдат в конфликт и да повлияят на връзката на една двойка.

Ако вие и вашият партньор се озовете в този списък, не означава, че ще сте непременно нещастни в брака, но за да постигнете съгласие, ще се наложи да вложите много повече усилия и ще ви бъде много по-трудно, отколкото знаците със съвместимост.

1-во място: Рак и Водолей

Този съюз ще бъде особено труден за семейния живот и дългосрочните отношения, тъй като Ракът е знак, насочен към семейството, а Водолеят към свободата. Ракът непрекъснато ще изисква от Водолея вниманието и грижата, а другият партньор, заради страстта си към независимостта, винаги ще оставя Рака неудовлетворен.

2-ро място: Овен и Дева

Такъв брак или романтична връзка могат да бъдат много стресиращи и не много щастливи поради разликата в техните темпераменти. Овенът е много активен и енергичен знак, а Девата е пасивна и студена. Оказва се, че Овенът винаги ще изисква екстремност и движение, няма да обръща толкова внимание на бита, а Девата ще бъде твърде уморена от такъв натиск. Тя иска да живее в свят, където всичко си е на мястото.

3-то място: Дева и Водолей

Девата също няма да бъде в добра връзка с Водолея, защото последните предпочитат лекотата и свободата, а Девата обича реда и стабилността. Кой Водолей ще хареса малкото промени в живота? Той е свикнал да се променя и няма да може да приеме монотонността. При Девата е обратното: по-добре е за нея, когато всичко е много монотонно и стабилно.

4-то място: Везни и Скорпион

Тези два знака са разположени много близо, но единият получава енергията си от Венера, а другия – от Марс. Везните искат да видят всичко в равновесие и хармония, а Скорпионът стига в повечето случаи до крайност. Везните не обичат конфликти, а конфликтите зареждат Скорпиона с енергия. По този начин, Скорпионът винаги ще захранва с енергия Везните, а Везните ще бъдат нещастни, защото тяхното равновесие ще продължи да бъде нарушено.

5-то място: Везни и Риби

Този съюз не може да се нарече успешен, защото Везните обожават общуването, лекотата, баланса, а Рибите са знак с доста депресивни състояния, който предпочита уединение, често бива погълнат от себе си и е замислен. Везните винаги ще се опитат да привлекат Рибите като партньора на своите мечти, за да покажат реалното състояние на нещата, а на Рибите ще им бъде твърде трудно да възприемат, че Везните не могат да дадат желаната дълбочина на чувствата и емоциите си.

6-то място: Лъв и Козирог

Тези два знака са толкова различни емоционално, че едва ли ще се справят един с друг. Козирогът не е свикнал да показва особено емоциите си, той не се впечатлява лесно и обикновено се стреми да постига успех. Лъвът обича да блести и да се забелязва, не придава толкова голямо значение на материалния свят и не се стреми към идеален ред. В резултат на това се допускат недоразумения, обиди, проблемни отношения.

7-мо място: Овен и Риби

Не е най-успешният съюз, защото техните елементи изобщо не се комбинират. Овенът има горещ темперамент и се стреми да поеме водещата роля в собствените си ръце. Рибите нямат нищо против да бъдат в кулоарите, но този знак трудно се разбира с огъня и пламъка, промяната и постоянното движение на Овена. Овенът ще бъде много изнервен, че Рибите правят всичко много бавно, тъй като той винаги все някъде бърза! И обратно: Рибите ще бъдат много недоволни, че от тях се изисква бързина.

8-мо място: Близнаци и Скорпион

Представителите на знака “Близнаци” не са свикнали да допускат дълго време нещо близо до сърцето си, а Скорпионът може да бъде обиден в продължение на години. Между тези два знака може да има пропаст, тъй като ще бъде много трудно да се разберат. Скорпионът непрекъснато ще се обижда, а Близнаците ще му се смеят. В крайна сметка всичко може да свърши много тъжно.

9-то място: Телец и Стрелец

Основният проблем на тази двойка може да е в мързела и стремежа към стабилност от страна на Телеца и в търсенето на нови изживявания от страна на Стрелеца. Стрелецът обича да пътува, да се движи и да променя обстановката. Телецът не се нуждае от толкова много промени, за него е много по-важно да има утеха и мир. Проблемът ще бъде решен, ако всеки от знаците прави компромиси: Телецът – да излиза от зоната си на комфорт, а Стрелецът поне от време на време да си почива в домашна среда.

10-то място: Рак и Лъв

Другият знак, с който Лъвът няма да може да живее под един покрив, е Ракът. Въпреки че този съюз не може да бъде наречен много дисхармоничен, липсва нужното разбирателство. Раците са спокойни домошари, а Лъвовете обичат да се открояват. По този начин всеки от партньорите ще прекарва свободното си време по свой начин и това в крайна сметка може да доведе до отчуждаване и разрушаване на връзката. Тази двойка може да бъде спасена с общи интереси и хобита.

Вижте още: Всяка зодия има свой ключ към щастието: Вижте кой е вашият

11-то място: Стрелец и Козирог

Тези два знака имат много различни енергии, различни темпераменти и различен емоционален произход. Въпреки че те могат да се допълват, да си помагат и да се подкрепят, за тях ще бъде по-трудно да го правят. Козирогът прави всичко много дълго време и предпочита да играе според правилата, а Стрелецът често предпочита да ги нарушава, да рискува и да нарушава принципите си, защото е много щедър. В резултат на това Козирогът ще бъде нервен и ядосан.

12-то място: Телец и Близнаци

Накрая завършваме със съюз, в която партньорите имат напълно различен темперамент и често дори различни ценности. Телецът е свикнал да натрупва материално богатство, а Близнаците са интелектуалци. За да живеят в хармония, те просто трябва да се научат да оценяват и двете.