При мен всичко съвпадна на 100%! И съм във възторг от своя талант! Никога не бих си помислила, че е вярно!

Както се казва, „невероятно, но факт“! Да си призная, винаги съм знаела, че числата и номерата имат своя собствена магия… Но за датата на раждане, изобщо не предполагах! Сега разбирам отлично защо съм толкова привлечена от всяко творчество и работя с ръкоделие – това е моят дар, който трябва да развия!

Няма посредствени хора – всеки от нас е надарен от природата с определени способности, реализацията на които ни гарантира успех в живота. Но не всяка възможност се проявява в юношеството – много хора осъзнават съдбата си много по-късно. С помощта на нумерологията можете да ускорите този процес и да започнете да развивате таланта си точно сега.

За да разберете с какви способности сте надарени от природата, трябва да се обърнете към датата на вашето раждане.

Съберете всички номера на датата, докато получите номер от 1 до 9 – това е числото на вашия талант. Например, вие сте родени на 17.1.1975. Съберете всички числа: 1 + 7 + 0 + 1 + 1 + 9 + 7 + 5 = 4. Числото на вашия талант е 4. Когато направите изчисленията, можете само да прочетете тълкуването на числото и да разберете в коя област ще постигнете най-голям успех.

Числото на вашия талант според датата на раждане

1 – символ на лидерските способности. Ще постигнете голям успех във всяка работа в екип, защото ще можете да привличате хора и да ги водите. Хората, които притежават този талант, са инициативни, упорити, отговорни и общителни. Те са родени лидери. Ако сега заемате ниска позиция, не забравяйте, че всички са започнали от малкото. За да се развиете, предприемете активни действия.

2 – символ на мира и дипломацията. Това число дава на собственика си възможността да преговаря и да разрешава лесно всякакви конфликти и спорове. Хората с такива способности могат да успеят в почти всяка област: от тях стават добри психолози, адвокати, дипломати и предприемачи.

3 – символ на веселие и вдъхновение. Тези, които покровителстват този номер талант, имат богато въображение, енергия и жажда за творчество, както и способност да изразяват толкова ясно мислите си, че дори и техните близки не винаги могат да различат истината. Хората на Тройката постигат голям успех в художественото творчество, особено в актьорското майсторство.

4 – символ на практичността и концентрацията. Силната им способност да се съсредоточават и да обръщат внимание на детайлите, помага на тези хора да постигат успех дори и в най-сложната и монотонна работа. Те успешно се справят с трудни изчисления и правят точни планове, затова напълно се реализират във финансовата сфера, както и в архитектурния дизайн.

5 – символ на любопитството и енергичността. Този, който е роден под това число, се стреми да познава света около него, да анализира и обяснява невероятните му явления. И като правило, хората с това число са надарени с неизчерпаем резерв от сили, за да откриват нови хоризонти. От тях стават прекрасни учени, учители, археолози.

6 – символ на дълг и лоялност. Природата е дала на хората този талант с огромна сила. Те са прекрасни възпитатели, учители, лекари. Като правило, дори ако тяхната сфера на работа е далеч от гореизложеното, талантът им се проявяват, като помагат на своите съседи: те оказват подкрепа, дават мъдри съвети и възпитават чудесно децата.

7 – символ на творчеството и мъдростта. Този, който има този талант, е надарен със силен интелект и аналитични способности. Той лесно получава информация, прониква в същността на нещата, установява дълбоки връзки. Много проницателен: притежава способността да „вижда хората“, което често се проявява в детството. Успешно се реализира във всяка интелектуална дейност и творчество. Освен това може да развие екстрасенсови способности с течение на времето.

Вижте още: Премахнете негативната енергия от дома си, като следвате тези съвети!

8 – символ на волята и силата. Тези хора могат да намерят изход от най-трудните ситуации и да преодолеят всички пречки по пътя към целта си. Те постигат голям успех във всяка област, която изисква морална или физическа издръжливост, особено в спорта.

9 – символ на творчеството. Вярата в идеала и желанието за съвършенство на света отличава тези, на които този талант отговаря. Тези хора са естетически възприемчиви и творчески, затова се реализират в творческите професии: словесно творчество, актьорско майсторство, композиране на музика.