НАЧАЛО ЗДРАВЕ Мощната комбинация от лимон и сода за хляб лекува много болести!

Мощната комбинация от лимон и сода за хляб лекува много болести!

0
Мощната комбинация от лимон и сода за хляб лекува много болести!
Мощната комбинация от лимон и сода за хляб лекува много болести!

Мощна комбинация!
Все още не знаем колко много са ползите на лимона! Големите фармацевтични компании не искат да знаем всичките му предимства. Комбинацията от сода и лимон може да бъде 10 000 пъти по-силна от химиотерапията. Препоръчваме да прочетете тази статия и да я споделите с подходящите хора. Тя може да помогне на вас и на тези около вас. Вярваме, че ако хората разберат ползите от консумацията на лимони, ще намалеят печалбите на големите компании.

Проведени са много проучвания, които доказват полезните свойства на лимоните. Те могат да помогнат в борбата с туморите и кистите.

Лечението на рак с лимон все още се доказва и изследва. Но ако смесите лимон и сода за хляб, силата ще бъде огромна. Содата допринася за нормалното ниво на рН.

Доказано е, че лимонът подпомага лечението на гъбични и бактериални инфекции поради антимикробните си свойства.

Някои от ползите на лимона са: регулиране на кръвното налягане, борба с вътрешните паразити, мощен антидепресант, намаляване на стреса и успокояване на нервите.

През 70-те години е проведено изследване от най-големият производител на лекарства, в което се твърди:

Ако страдате от рак, трябва да консумирате една чаена лъжичка сода за хляб с лимонов сок. Доказано е, че това лечение не е допринесло за отрицателните ефекти от химиотерапията.

Доказано е, че комбинацията от екстракт от лимон и сода за хляб може да унищожи раковите клетки и да остави само здравите клетки и тъкани.

Доказано е, че лимонът може да предотврати метастазите на раковите клетки. Той е 10 000 пъти по-силен от лекарствени продукти, като адриамицин и може да унищожи 12 вида ракови клетки.

Вижте още: Енергийна напитка срещу рак и простуда с ананас и още

Най-добре е да използвате органични лимони, вместо такива, които са отглеждани с торове и химикали. Органичните лимони са 100 пъти по-силни и по-добри. Засадете си лимоново дърво и не използвайте химикали при отглеждането му.