НАЧАЛО ЗДРАВЕ Това е най-доброто решение срещу гъбичките по ноктите!

Това е най-доброто решение срещу гъбичките по ноктите!

Най-доброто решение срещу гъбичките по ноктите!
Най-доброто решение срещу гъбичките по ноктите!

Онихомикоза – известна като гъбички по ноктите – се характеризира с възпаление, болка и подуване на палеца, пожълтяване, уголемяване и унищожаване на нокътя. Гъбичките по ноктите могат да бъдат резултат от повишена киселинност на кожата, постоянно излагане на влага, носене на синтетични чорапи, нарушена имунна система, постояно потене на краката в обувките, лоша хигиена на краката или лоша циркулация.

Съвременната медицина препоръчва лечението на гъбичките по ноктите с помощта на локално лечение и, в някои случаи, хирургично отстраняване на ноктите. В такива случаи може да има странични ефекти от лекарствата, които включват затруднено дишане, подуване на устата или лицето, уртикария, обриви, мехури, главоболие, замаяност, гадене, загуба на апетит, чернодробно увреждане, наддаване на тегло, умора, проблеми със сърцето, треска, диария и болка – всичко това заради гъбички по ноктите…

Традиционните растителни лекарствни продукти, като натуралните масла и плодови сокове, вършат същата работа и повечето от тях нямат странични ефекти (ако не сте алергични към тях).

Вижте още: Опитайте тези 9 доказани начина за подобряване на зрението

Това е най-ефективното средство за лечение на това състояние, за да можете да се отървете от този проблем възможно най-скоро.

Какво ви е необходимо за премахване на гъбичките от ноктите?

  • 90% етилов алкохол;
  • водороден пероксид;
  • бял оцет;

Начин на приготвяне:

Първото нещо, от което се нуждаете, е стъклен съд. Смесете равни количества от всички съставки. Използвайте памучен тампон, за да приложите това лекарство върху засегнатата област два пъти дневно. Оставете да действа 15 минути, след това изплакнете с топла вода и избършете добре ноктите.