НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест с рокля: определете вашия характер според облеклото

Тест с рокля: определете вашия характер според облеклото

Тест с рокля: определете вашия характер според облеклото
Тест с рокля: определете вашия характер според облеклото

Избирайки рокля за себе си, една жена се ръководи не само от модните тенденции, но и подсъзнателно се стреми да избере нещо, което хармонично се съчетава с вътрешния ѝ свят. Роклята изцяло предава вътрешното състояние на жената. Узнайте повече за характера си чрез дрехите си – много лесен тест с избор на рокля.

Как да определите характера на човек според дрехите, които носи? По-долу има снимки на рокли от няколко стила. Изберете тази, която ви харесва най-много, и се доближава до вашия стил на обличане.

Тест с рокля определете вашия характер според облеклото

Резултати от теста:

1) Вечната романтичка. Вие идеализирате другите, като им придавате положителни черти в характера и се опитвате да не забелязвате лошите неща. Чувствителна и добродушна личност, вие знаете как да живеете в хармония със света. Хората ви обичат и се обръщат към вас. В края на краищата никога няма да извършите действия, които са в конфликт със съвестта ви.

2) “Облечена безупречно” – това изказване е за вас. Дори и в най-смущаващата ситуация, се опитвате да изглеждате добре. Стилът на обличане и характера ви формират едно цяло. Дрехите ви напълно отговарят на вътрешното ви Аз. Вие също така искате да идеализирате живота си, като не казвате на никого за вашите неуспехи.

3) Тайнствената непозната. Ако характерът на човек лесно може да се разгадае по стила на обличане, то за вас важи точно обратното. Целият ви живот е обвит в мистерия. Никой не може напълно да ви разбере, дори най-близките ви хора. Може да се очаква всичко от вас, вие сте способни на всичко и знаете как да унищожите всички граници.

4) Кралицата на бала. Вие се зареждате от вниманието на другите, не можете да живеете без похвала. Да бъдете в центъра на вниманието, за вас е нещо обичайно,. Знаете как да убедите човек да направи това, което искате. Не позволявате критика по ваш адрес. Сигурни сте във вашето съвършенство и никой не може да ви убеди в обратното.

Вижте още: Ако имате тази линия на ръката си, означава, че…

5) Пазителка на дома. Вашето семейство за вас е всичко. Заради вашите близки вие сте готови да извършите безкористни действия. Тестът с избор на рокля, ви характеризира като много любезен и открит човек. Егоизмът не е присъщ за вас. Често забравяте за вашите желания и посвещавате целия си живот на семейството. Можете да помогнете дори на напълно непознат човек, без да искате нищо в замяна.