НАЧАЛО ЗДРАВЕ 10 естествени средства, които могат да излекуват рака!

10 естествени средства, които могат да излекуват рака!

0
10 естествени средства, които лекуват рака!
10 естествени средства, които лекуват рака!

Тези 10 естествени средства имат невероятни възможности!
Тази информация може да помогне на хора, страдащи от рак. Споделете, за да им помогнете!

Въпреки факта, че ракът е сложно заболяване, което се разпространява бързо, най-простичките неща могат да помогнат за неговото излекуване. Раковите клетки отслабват имунната система, като позволяват токсичните вещества да атакуват тялото.

Има много лекарства, които могат да помогнат в борбата с това заболяване и е доказано, че са ефективни.

Ето някои от тези естествени лекарства, които могат да помогнат при лечението на рак.

Сода за хляб

Прибавете една чаена лъжичка сода за хляб и лимонов сок в 250 милилитра вода. Тази смес трябва да се консумира няколко пъти на ден. Тя помага да се намали киселинността в организма, като убива раковите клетки, защото те не могат да растат в алкална среда.

Гъба чага

Тази гъба има противораково имуномоделиращо действие.

Витамин D

Важността на витамин D за организма е доказана в проучвания от 2006 година. Те показаха, че витамин D може да помогне на хората, които страдат от рак, особено на жените, които са в менопаузален период.

Зелен чай

Зеленият чай се използва от хиляди години от индийския народ. По-късно е разпространен и в Канада и започва да се използва в борбата с рака.

Този чай помага в процеса на възстановяване.

Това е смес от антитуморни растения, които елиминират токсините в организма.

Ако страдате от рак, трябва да консумирате този чай по няколко пъти на ден и това ще помогне в процеса на възстановяване.

Ленено масло и прясно приготвено сирене

Доктор от Германия, на име Йоана Будвиг, лекува хората, страдащи от рак, повече от 50 години. Тези, които са се  възстановили са повече от 90%.

Тя използва комбинация от прясно сирене и ленено масло да осигури на тялото необходимите липопротеини и мастни киселини. Заедно те могат да възстановят равновесието в организма и да победят раковите клетки.

Канабисовото масло

Канабиноидите, които се съдържат в канабисовото масло, могат да помогнат да се унищожат раковите клетки без да унищожават здрави клетки в тялото.

Има много проучвания и изследвания, които потвърждават, че това масло може да помогне за лечението на рака

Йод

Йодът в кръвта е много важен. 85% от населението имат малко количество йод, което впоследствие може да увеличи количеството и производството на естроген в организма.

Всеки човек трябва редовно да се грижи за количеството йод в организма. Липсата на йод може да увеличи вероятността от появата на ракови клетки.

Кайсиеви ядки

Витамин B17 е елемент, който се съдържа в сушените кайсиеви ядки, известен още като лаетрил и може да помогне в борбата с рака. Племената в Пакистан никога не са чували за рак, защото са засадили много кайсиеви дървета и всеки ден консумират кайсиеви ядки.

Стъбла от броколи

Всички знаем ползите от броколите. В тях се съдържат повече протеини, отколкото в други зеленчуци.

Веществото сулфорафан намалява разпространението и растежа на раковите клетки и може да помогне за тяхното отстраняване и да защити здравето на организма като цяло.

Вижте още: Глухарчето и неговите мощни лечебни свойства!

Ако познавате някой, който се бори с рака, можете да споделите тази информация и да му помогнете.