НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Гадаене по замръзнала вода: Ще отговори на всичките ви въпроси

Гадаене по замръзнала вода: Ще отговори на всичките ви въпроси

0
Гадаене по замръзнала вода: Ще отговори на всичките ви въпроси
Гадаене по замръзнала вода: Ще отговори на всичките ви въпроси

Нищо чудно, че съществуващата фраза “Каквото във водата видиш” влиза в действие при това гадаене: тази течност е един от най-достъпните и надеждни инструменти за предсказания. Необходимо е само да извършите правилно ритуала, за да разберете истината.

Гадаене по замръзнала вода

Ритуалът ви позволява да получите отговор “да” или “не”. Обредът се прави вечер във всяка лунна фаза. Трябва ви само чаша, пълна с прясна вода. Над нея прочетете:

“Вода-водице, отговори ми на въпроса. Ще стане ли реалност (и изкажете въпроса си)? ”

След това чашата се оставя за една нощ на студено място (по-добре е да я изкарате навън, но можете да я поставите и във фризера). На сутринта трябва да погледнете броя подутини и вдлъбнатини. Ако има повече подутини, тогава отговорът е положителен. Ако замръзналата повърхност най-вече е покрита с вдлъбнатини, това показва отрицателен резултат.

Вижте още: Методите за мигновена енергия, които ще ви помогнат

Също така, друг начин да получите предсказание, е като счупите чашата със замръзнала вода на пода. Нечетният брой ледени фрагменти означава “да”, а четният номер – “не”.

Гадаенето по вода е чудесен шанс да получите честен отговор на вълнуващ въпрос. Тази предсказваща техника не изисква специални умения, просто не трябва да се страхувате от истината и действително ще я узнаете.