НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Каква жена сте според четката за коса, която ползвате?

Каква жена сте според четката за коса, която ползвате?

0
Каква жена сте според четката за коса, която ползвате?
Каква жена сте според четката за коса, която ползвате?

Всяка жена по свой собствен начин е уникална и неповторима. Единственото нещо, което обединява всички жени, е любовта им към определени вещи.

Днес, ще поговорим за четката. Помислете за себе си и за приятелките си. Със сигурност ще забележите, че имате напълно различни гребени. Или пък обратното, същите са? Това показва, че сте или много близки, или сте напълно противоположни.

Изберете четката, която използвате, и научете повече за себе си!

Вие сте избрали четка №1

Можете да бъдете сравнени с въздушна фея. Излъчвате женственост и нежност. Това не означава, че сте като “блондинка в шоколад”, не. Просто говорите тихо, сладко се усмихвате, не се намесвате, когато никой не ви е питал. От дрехите предпочитате поли и рокли, но можете да си позволите и панталони. Те ни най-малкото не скриват женските ви качества, а напротив, подчертават ги. Рядко заемате висши позиции, просто защото не се интересувате от тях.

Вие сте избрали четка №2

Вие се отличавате със строгост и праволинейност. Никога няма да си тръгнете без отговор. С други думи, винаги сте за истината. Когато ваша приятелка ви попита дали ви харесва новата ѝ рокля, ще кажете, каквото мислите. По тази причина имате много приятели или просто приятели. При първото впечатление много жени се страхуват от вас, но това е така, защото те не могат да приемат истината за себе си. След това те свикват с вас или обраното, започват да ви отбягват. От кого другиго могат да чуят ценни съвети, ако не от вас? В избора си на дрехи предпочитате удобството. Просто казано, ако някоя дреха ви е неудобна, никога няма да я сложите, дори да сте поканени на червения килим. Вие обичате себе си, но това не е свързано с егоизъм.

Вие сте избрали четка №3

Изпъквате сред другите жени със сърдечност и семплота. Някои смятат, че сте повърхностна жена, но това е само при първото впечатление. Вие живеете в хармония със себе си и не се обиждате от дребните неща. По принцип никога не се обиждате и смятате, че отрицателните емоции са за хора, които са слаби духом. Не губите време да се концентрирате върху лошото. Припомняте си, че животът е твърде кратък и се опитвате да живеете така, както ви харесва. Ако някой не ви харесва, просто сведете до минимум комуникацията с него. От всички 7 вида жени, за които говорим днес, вие сте първата в списъка, която познава мъдростта на този живот.

Вие сте избрали четка №4

Свикнали сте да сте да бъдете доволни с малко. Може да се счита със сигурност, че сте жена от клана на минималистите. Вие не държите в дома си ненужни неща. Винаги цари идеален ред и удивителна свобода. Дрехите ви също са практични и удобни. Не губите пари, предпочитате да инвестирате в нещо наистина полезно: образование, пътуване, здраве. Имате няколко приятели, и всички те са изпитани във времето. По същият начин се отнасяте и при избора си на партньор в живота. Омъжили сте се доста късно, но живее с правилния човек.

Вие сте избрали четка №5

Вие не сте постоянна личност. Вашето мнение се променя със скоростта на светлината. На обкръжаващите ви хора им е доста трудно с вас и все пак има хора, които са готови да се примирят с вашето непостоянство. Не се притеснявайте, има такива хора! Въпреки тази характеристика, имате много предимства. Вие сте любезни и винаги сте готови да помогнете. Близките ви знаят, че никога няма да откажете да направите всичко, за да ги измъкнете от трудни ситуации. Също така лесно можете да променяте работните си места и често не оставате на дадено място повече от година. Мислите, че промяната винаги е за по-добро!

Вие сте избрали четка №6

В живота за вас най-важното е стабилността. Вие сте постоянни в своите вкусове, навици и желания, и всяка иновация ви причинява стрес. Можете да се наречете консервативна личност. Трудно е да се адаптирате към промените и да напускате зоната си на комфорт. Дълго време привиквате с нововъведенията, я след това се оплаквате, защото сте чакали твърде дълго и се чудите как сте могли да живеете в блато. Опитайте се да станете по-гъвкави. Не винаги промените са нещо ужасно. Повярвайте на живота и ще видите, че не е толкова непредсказуем!

Вижте още: Какво видяхте първо: лице на мъж, океан или кораб?

Вие сте избрали четка №7

Вие сте силна жена. Най-вероятно в работата си заемате водеща позиция или се стремите към нея. Колегите ви се страхуват и се опитват да странят от вас. Имате няколко приятели и в общи линии са като вас. В облеклото си избирате дрехи със строги и прави линии. Трябва да се отбележи, че винаги изглеждате стилно и в крак с времето. Ако говорим за личния ви живот, вие сте сами отдавна. Често имате два или повече брака. Вашият партньор най-често срещате в зряла възраст.