НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Направете си психологически портрет, като измерите ръката си!

Направете си психологически портрет, като измерите ръката си!

0
Направете си психологически портрет, като измерите ръката си!
Направете си психологически портрет, като измерите ръката си!

Психологическият портрет може да бъде направен по много критерии, било то по име, зодиакален знак или дори по някакъв вид дейност. Вероятно всеки се е опитвал да научи нещо ново за себе си и за своите приятели по сходен начин. Това не е изненада… И какво, ако определите характера на човек по дължината на неговите… ръце?

За този метод, вие дори не се нуждаете от линия, просто следвайте нашите инструкции.

Трябва само да измерите разстоянието между лакътя и китката на едната ръка с палеца и средния пръст на другата ръка, както е показано на снимката. Ако успеете да стигнете до китката си, поздравления, тогава имате дълга ръка. Ако не можете, означава, че ръката ви е малка.

Ако имате дълги ръце, тогава сте перфекционист. За вас подробностите са важни, при някои въпроси сте дори педантични, особено когато става въпрос за работа. За вас качеството на работата е много по-важно от скоростта на изпълнение, така че бихте отложили с малко времето за предаване на проектите си.

Ако сте собственик на такива ръце, тогава сте много чувствителен човек. Взимате присърце не само своите проблеми, но и тези на другите. Приятелите ви ценят, че можете да ги изслушате и обичат да плачат на рамото ви.

Вижте още: Методите за мигновена енергия, които ще ви помогнат

Притежателите на къси ръце са страхотни авантюристи. Пътешествия, екстремни и нови преживявания – те не могат да живеят без тях. Ако имате такива ръце, имате логичен характер и разчитате на факти, а не на интуиция.

Хората с малки ръце не обичат да пилеят енергия за дребните неща, а насочват голяма част от вниманието си към главната цел. Това обаче не им пречи да бъдат избухливи, което не винаги помага в кариерата им.

Е, разпознахте ли се в тези характеристики на вашия психологически портрет? Сега можете да споделите теста с приятелите си и да проверите дали при всеки има съвпадение.