НАЧАЛО ЗДРАВЕ Избавете се от запека и очистете червата само за 7 дни!

Избавете се от запека и очистете червата само за 7 дни!

0
Избавете се от запека и очистете червата само за 7 дни!
Избавете се от запека и очистете червата само за 7 дни!

Това е отлично средство за подобряване на храносмилането, премахването на запека и излишните килограми!

Рецептата е много проста, съдържа само 3 компонента и се приготвя за няколко минути! Тя помага да се ускори процеса на очистване на червата, избавя ви от запека и подобрява функцията на храносмилането. Резултатът ще бъде фантастичен, особено ако напитката се съчетае със здравословна диета и упражнения.

Поддържайте активен начин на живот, хранете се правилно и ще бъдете здрави!

Тази напитка е чудесна за детоксикация на тялото, за прочистване на червата и ускоряването на метаболизма. Тъй като е богата на влакна и фибри, тя ще увеличи капацитета на премахване на токсините от тялото.

Трите компонента са: сливи, лимон и семена от чиа.

Сините сливи са богати на влакна, които улесняват храносмилането и стимулират функцията на червата, регулират нивата на холестерола.

Също така са богати на антиоксиданти и се борят срещу преждевременното стареене, като допринасят за елиминирането на свободните радикали. Освен това са добри за кръвообращението, предотвратяват образуването на кръвни съсиреци и сърдечно-съдови заболявания.

Лимонът е алкален продукт. Той разрежда кръвта, премахва мазнините и токсините. Стимулира всички храносмилателните органи.

Чиа семената са богати на разтворими фибри и лепкави вещества. Тези влакна премахват токсините от дебелото черво. Богати са на витамин С и също ускоряват метаболизма.

Съставки:

1 супена лъжица семена чиа

3 броя сини сливи

200 мл вода

1 лимон

Вижте още: Преборете болката в гърба, шията и краката с това средство!

Приготвяне:

За една нощ накиснете в чаша с 200 мл вода 3 сливи.

На сутринта махнете сливите и добавете в същата вода 1 супена лъжица семена от чиа и сока на половин лимон. Оставете 5-10 минути. Изяжте сливите.

Разбъркайте всичко с лъжица, а след това изпийте на глътки. Това ще стимулира процеса на храносмилането.

В рамките на една седмица ще почувствате значително подобрение в цялостното ви здравословно състояние, в храносмилането и в намаляването на наднорменото тегло и по-конкретно в талията и бедрата.