НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Узнайте мислите на своя събеседник с този тест!

Узнайте мислите на своя събеседник с този тест!

0
Узнайте мислите на своя събеседник с този тест!
Узнайте мислите на своя събеседник с този тест!

В нередки случаи в разговор нашият събеседник рисува странни фигури на хартия. Просто механично, без колебание, той започва да движи ръцете си. Но тези рисунки отразяват неговите мисли и желания в момента.

Тестът за мисли ще ви помогне да дешифрирате картините на вашите приятели. Ще ви е необходимо само малко внимание към детайлите и лесно можете да определите колко искрен човек стои пред вас.

Тест за мисли разгадайте мислите на своя събеседник

Тест за типа мислене: тълкуване на рисунките

Кръгове и линии, които се пресичат помежду си

Събеседникът ви иска да потърси помощ от вас. Той усеща вашето превъзходство и иска да чуе одобрението ви. Може би сега е време да му предложените да ви сподели проблемите си.

Рисува своя собствен подпис

Човекът е напълно фокусиран върху собствените си дела и ви слуша с половин ухо. Той не се интересува от разговора и се опитва да го приключите по-рано.

Различни животни

Ако животните са приятелски настроени, събеседникът ви е мирен и добродушен. Хищниците символизират агресия. Лисица – опитва се да ви заблуди, мечка – уверен е в способностите си.

Кръг, квадрат, ромб, всяка геометрична форма

Тестът за мисли характеризира тези хора като максимално фокусирани върху темата на разговор. Понастоящем събеседникът ви може да се опита да излезе от разговора. Бъдете уверени да задържите вниманието му.

Портрети

Необходимо е да обърнете внимание на характера на рисунката, ако портретът е весел, точно това е настроението и на вашия приятел. Тъжната рисунка означава скрита тъга. Портрет без емоции – пълно безразличие към темата на разговор.

Звезди, гирлянди

Събеседникът ви търси лидерство. Той има повишено внимание към своята собствена личност. И вашите чувства в момента не са интересни за него.

Вижте още: Посочете прозореца, който харесвате, открийте тайните на вашия характер!

Решетка или шахматна дъска

Той изчислява всички опции, но не харесва резултата. Приятелят ви се чувства “притиснат в ъгъла”. Може би състоянието му е засегнато от лични проблеми.

Цветя

Вашият събеседник има страхотно настроение. Нещо скоро ще се промени радикално в живота му към по-добро. В разговора той е малко разсеян, но иска бързо да смени темата на разговор и да сподели своята радост.

Къщи или покриви

Той ясно знае какво иска от разговора. Интересува се от бързото изпълнение на общите ви планове. Вашият събеседник е настроен за победа.