НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Формата на устните ви ще разкрие всичко за вас

Формата на устните ви ще разкрие всичко за вас

0
Формата на устните ви ще разкрие всичко за вас
Формата на устните ви ще разкрие всичко за вас

Дори Аристотел е разкрил, че формата на устните на човека и неговото вътрешно „аз“ са тясно свързани помежду си. С течение на годините този метод е намерил много безспорни потвърждения. Сега е доста лесно да опознаете своя характер по формата на устните. Най-важното е да погледнете устните си без грим и да определите формата им. Може би ще откриете нови, досега неизвестни аспекти на вашата личност.

Характер по устните формата на устните ще разкрие всичко за вас

Малки устни

Умни и целенасочени личности. Затворени и не винаги незабавно създават контакт. Но са в състояние да намерят изход в най-трудните ситуации. Гледат на света реалистично, не са склонни да украсяват действителността. Предпочитат да живеят според ясно определен план. Не обичат изненадите.

Долната устна е по-голяма от горната

Ярки и емоционални хора. Те не са свикнали да стоят неподвижни, винаги са в търсене на нови емоции. Обичат себе си, вярват, че в живота ще получат най-доброто. Трудно е да намерят своята половинка, защото партньорът им трябва да съответства на всички изисквания от техния списък. Никога не е скучно с тях, склонни са към различни приключения. Предварително да предвидите техните действия, е почти невъзможно.

Тънки устни

Хората с тънки устни имат лидерски качества. Те винаги са склонни да надминат своя резултат. На първо място те искат да се докажат, че могат да постигнат повече. Дълго време помнят обидите и ще си отмъстят в най-неочаквания момент. Имат голямо търпение. В този случай формата на устните и характера съвпадат перфектно. Хората с тънки устни не търпят лицемерието.

Горната устна е по-голяма от долната

Такива хора харесват риска. При постигането на желаната цел поставят всичко на картата. Те вярват в късмета и гледат света в положителен аспект. Основната характеристика на тяхната природа е способността да украсяват реалността. Те винаги избират пътя с най-малко разходи, но естественият мързел не им позволява да постигат повече. В очакване на късмета те могат да загубят голяма част от живота си, лежейки на дивана, непоколебимо вярвайки, че съдбата ще им се усмихне.

Вижте още: Личностен тест: коя е жената на този мъж? Разберете какви сте!

Големи устни

Грижата и отдадеността за тези хора е на първо място. Характерът на човека с такива устни в този случай е лесен за прочитане – тези хора са с открита душа. Те имат огромен вътрешен мир и удивляват с добротата си. Най-добрата и грижовна майка, според статистиката, е имено тази с големи и плътни устни.

Тесни устни

Балансирани и спокойни хора. Те избягват виковете и скандалите, предпочитайки да решат всяка ситуация в спокойна обстановка. Имат добро чувство за хумор и лесно намират общ език с непознати. На тях често им се споделят тайни и им се искат съвети.

loading...
loading...