НАЧАЛО ЗДРАВЕ Най-доброто лекарство против рак се съдържа в кайсиите!

Най-доброто лекарство против рак се съдържа в кайсиите!

0
Най-доброто лекарство против рак се съдържа в кайсиите!
Най-доброто лекарство против рак се съдържа в кайсиите!

През последните години стана известно, че съществуват редица алтернативни терапии за рак, които са способни или сами да унищожат раковите клетки, или да помогнат на традиционните методи. Много от тях не получават заслужено признание от медиите или традиционната медицина.

Фармацевтичната индустрия не иска да забележите тези алтернативни методи, за да харчите повече пари за профилактика срещу рака.

Забраненият витамин В17 “Лаетрил”.

Лаетрилът за който се смята, че е изключително полезен в борбата с рака, всъщност е бил забранен и все още е незаконен в САЩ и Западна Европа.

Той съдържа една от най-големите концентрации на витамин B-17 на планетата. Ще откриете от него най-много в семената на кайсията. Семената се намират в твърдата костилка на кайсията. Много хора не знаят, че те са годни за консумация и че съдържат противораков агент на витамин В17, наречен амигдалин.

Амигдалинът съдържа глюкоза, бензалдехид и цианид. Последният се смята за активнатата противоракова съставка на Лаетрила.

Важно е обаче да се отбележи, че цианидът е токсичен за всички клетки. Въпреки това, проучванията показват, че лаетрилът е по-токсичен за раковите клетки отколкото за нормалните клетки. В крайна сметка шансовете ви за цианидно отравяне от семената от кайсии са изключително малки и не трябва да забравяте, че самият рак също е токсичен, както химиотерапията и лъчевата терапия.

Защо съвременните онколози не използват B17?

Един обикновен учен дава прост отговор:

“Ние знаем, че за контрола на разпространението на рак могат да помогнат природните средства, но това не е достъпно за широката общественост, тъй като лечението не може да бъде патентовано. А дори и да може, то просто не е изгодно за фармацевтичната индустрия” – Г. Едуард Грифин.

И въпреки че този витамин не се признава от традиционната медицина, д-р Джон А. Ричардсън  го използва, за да излекува родителите си.

Лечението е дало невероятни резултати. Своите многобройни истории за успеха, той е описал в книгата: “Лаетрил, медицинска история; опитът на онкологичния диспансер Ричардсън“.

Много хора по целия свят се кълнат, че са победили рака с помощта на B17.

Д-р Каменацу Суигура е автор на повече от 250 статии по тази тема. Той също така получава многобройни награди, включително и най-високата награда от Японската медицинска асоциация за изключителен принос към изследванията на рака.

По-специално, той изучавал Лаетрила и открива, че той дава положителни резултати за предотвратяване на злокачествени белодробни тумори при лабораторните мишки.

Но ето как тези изследвания са скрити от вниманието на обществеността.

До 1974 г. са получени толкова добри резултати за борбата с рака с помощта на Лаетрила, че Центърът за лечение на рак Слоан Кетеринг се подписва за клинични изследвания.

Но тогава всичко се променя. В центъра били започнати експерименти с Лаетрил и когато експериментът показал възможно най-положителния резултат, проучването било напълно неутрализирано и затворено.

Самият Суигура е обявен за измамник, въпреки че никой не е доказал обратното, за да се обезсилят резултатите на учения.

Ралф Мос бил приятел и колега на д-р Суигура и знаел много за постиженията му с Лаетрил. В края на краищата Мос решил да каже истината на пресконференцията на клиника “Слоун Кетеринг”, която се провела през юли 1977 г., но това му струвало работата.

Вижте още: Позиции на тялото по време на сън за облекчаване на болката!

Според Ралф Мос забраната на “Леатрил” наистина има смисъл само ако се разглежда през призмата на “раковата политика”:

“Управителният съвет на онкологичния център” Слоун Кетеринг” имаше инвеститори в нефтохимическата и други” мръсни” индустрии. С други думи, болницата се управляваше от хора, които са богати и които инвестират в най-лошите неща, за да причиняват рак на цялата планета.”

Как може да се използва Лаетрилът за профилактика и лечение на рак?

Кайсиите са разрешен продукт, така че винаги можете да ядете семената им, но това ще отнеме много време за лечение.

В какво още има B17?

Витамин B17 се съдържа в най-различни други природни продукти, като алое вера, пшеница, люти чушки, салата, ядливи гъби, куркума, зеленчуци и сурови плодове, лен, сок от алое, семена от чиа.

Никога не е късно да започнете да ядете здравословно и да намалите рисковете за здравето си. Можете дори да започнете сега!