НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете една от тези четири монети и разберете кога ще забогатеете!

Изберете една от тези четири монети и разберете кога ще забогатеете!

0
Изберете една от тези четири монети и разберете кога ще забогатеете!
Изберете една от тези четири монети и разберете кога ще забогатеете!

В Древна Гърция вярвали, че монетите са измислени от героите на техните митове, а в Древен Рим – че са изобретени от боговете Янус или Сатурн. Според легендите най-старите монети са направени от Янус.

Ако преведем от латински думата “монета”, тя означава “съветник” или “предупреждение”.

Както казват легендите, тя е давала сигнал на жителите на Рим за приближаването на врагове или за предстоящи природни феномени.

Монетите се считат за признак на просперитет. В обществото се смята, че за да станеш богат, трябва да работиш усилено…

Тест за богатство

Изберете най-атрактивната за вас монета и вижте резултата.

Тест за богатство. Искате ли да знаете кога ще забогатеете Изберете една от тези красиви монети!

Първият вариант – монета от времето на Съветския съюз

За да живеете в просперитет, ще трябва известно време да работите усилено. Но това не бива да ви плаши! Вие сте много упорити и се трудите усилено, за да постигнете целите си. Независимо от неуспехите, не се отчайвайте. Продължете да се стремите към това, което сте планирали и резултатът без съмнение ще ви изненада приятно!

Вторият вариант – старинна монета

Вашата цел вече е близо! Струва си да почакате още малко. Скоро ще получите предложение – нов проект, който ще ви даде възможност да получите солиден доход. Не се страхувайте, рискувайте! Внимателно проучете всички нови работни варианти, за да не пропуснете добрите възможности.

Третият вариант – монета фън-шуй

Вашият избор прогнозира, че в близко бъдеще финансите ви ще бъдат стабилни. Не се притеснявайте за доходите си. Погрижете се за близките си, зарадвайте ги, но не забравяйте и за себе си! Колкото по-лесно харчите парите, толкова по-бързо ще дойдат при вас!

Четвъртият вариант – монета с котка

Вие сте любимци на Фортуна (богинята на щастието и на късмета)! В противен случай не могат да се обяснят събитията, които ви се случват. В най-критичния момент късметът идва при вас. След няколко години ще притежавате много пари. Опитайте се да не пропуснете новите интересни оферти, които ви предоставя съдбата.

Вижте още: Стихотворение за мъже и жени, което има лечебна сила

Е, съгласни ли сте с резултата си? Споделете този тест с приятелите си!