НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Узнайте какво “казват” свещите! Прогнозирайте съдбата си!

Узнайте какво “казват” свещите! Прогнозирайте съдбата си!

0
Узнайте какво казват свещите! Прогнозирайте съдбата си!
Узнайте какво казват свещите! Прогнозирайте съдбата си!

Свещите са отлични помощници в прогнозирането на съдбата и привличането на успех, късмет, финансов растеж и любов. Начинът, по който свещта гори, може да разкрие много за здравето, огорчението и вашите планове.

1) Ако всичко е наред в живота ви, свещта, което държите, ще гори с висок и изчистен пламък.

2) Веднага щом възникнат душевни проблеми, свещите започват да “плачат”.

3) Ако стичащите се линии минават по диагонал и се пресичат, това означава, че човекът го грози смърт от тежко заболяване. Вината за това може да бъде изцяло негова или на някой друг, предизвикал такава съдба.

4) Ако поставите свещ и тя започне да тече от горе надолу по права линия, това означава: проклятие. Ако се образуват две линии – две проклятия. Повече на брой линии се среща изключително рядко.

5) Ако горящата свещ се движи по посока на часовниковата стрелка пред тялото на човека от главата и започне да пуши с черен дим, означава болест на вътрешните органи и е необходимо лечение.

6) Имайте предвид, че свещта винаги трябва да се държи само от едната страна на пациента. Ако свещта се топи само от страната на човека, то за неговите болести си е виновен той. Ако топенето е от другата страна, това означава, че болестта му е “предизвикана”.

7) Ако стопеният восък се спусне надолу по свещта отляво или отдясно, това е знак, че има енергийна борба между пациента и някой друг. Ако “сълзенето” е с черен цвят, то човекът е под влиянието на отрицателна енергия. Ако следите са от същия цвят на свещта, тогава спирането на проблемите е близо.

8) Когато свещите се поставят в църквата, картината остава приблизително същата, както у дома, но в храма свещите понякога се извиват. Това означава, че човек е обладан от зъл дух. Огъването понякога прилича на профила на дявола или на човека, който е изпратил проклятието.

Вижте още: Мушкатото и неговите непознати сили: научете за ползите от него

9) Ако свещта изгасне – това вещае смърт и е необходимо предприемане на спешни действия: човекът трябва да се покае, да поиска прошка от тези, които е обидил, и да прости на тези, които са го обидили.

10) Можете да поставите свещта в близост до краката си, да загреете долния ѝ край и да я прикрепите към голяма чиния. Ако след това започне да “плаче” и образува в основата си равномерен кръг с диаметър от 2-3 см, това е сериозен индикатор за възможни онкологични заболявания.