НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Вещи, привличащи щастие и благополучие във вашия дом

Вещи, привличащи щастие и благополучие във вашия дом

0
Вещи, привличащи щастие и благополучие във вашия дом
Вещи, привличащи щастие и благополучие във вашия дом

Искате ли да узнаете кои вещи привличат щастието, любовта и просперитета в дома ви? В тази статия даваме няколко съвета за това какво можете и какво не можете да имате в дома си. Има вещи, които създават положителна “щастлива” енергия.

Домовете ни са пълни с различни неща. Понякога украсяваме интериора съвсем лекомислено. В края на краищата обаче, не всичко е добре да бъде в дома ни. Има вещи, които създават положителна енергия, и такива, които водят до нещастие.

В тази статия даваме няколко стари съвета за това какво можете и какво не можете да имате в дома ви. Привлечете щастието и благополучието към себе си.

Кои вещи е добре да имате в дома си?

1) Цветята в саксии винаги отразяват състоянието на техните собственици. Ако се грижите за цветята си, те винаги ще поемат вашите негативизми.

2) Изделия от кожа у дома (магазина, офиса…) стимулират успешната търговия, увеличават капитала и защитават придобивките. Само че кожата се нуждае от грижи и внимание.

3) Сушените цветя, поставени във ваза, допринасят за благосъстоянието, богатството, здравето и комфорта. Те неутрализират отрицателната енергия. Вярно е, че днес е широко разпространено грешното мнение, че сушените цветя не могат да бъдат съхранявани у дома. Още по-добре е, за да подобрите енергията в дома си, да окачите снопове от цветя и билки на определено място.

Не забравяйте, че по-рано във всяка селска къща връзките с билки са били окачани на тавана или са били слагани над вратата. Изсъхналите билки и цветя носят енергия, защитават ви по време на епидемии.

4) Фигурки на животни (не само гротески) защитават къщата от нещастия, а също така пазят парите и просперитета. Кучета, мечки, тигри, дракони – всички те ви защитават. Фигурките на войници и матрьошките са отлично очистващо енергията средство. Слоновете, които са подредени един след друг и намаляват по размер от големи към малки, са универсално очистващо средство. Не  случайно слоновете стоят по рафтовете в много апартаменти.

5) Възглавници – символ на съпружеската любов. Ако възглавниците са гобленови, с бродирани шарки ви пазят от раздяла с любимия човек и съсредоточават вниманието на партньора. Ако възглавниците са на цветя – те пазят здравето; ако изображенията са на хора или животни ви предпазват от опасности; ако изображението е на пейзажи, сгради – ще ви помогнат да бъдете успешни във вашите начинания.

 

Това, което не можете да имате в дома си!

Нашите апартаменти са пълни с голямо разнообразие от предмети и вещи – от чисто функционални до декорации в интериора. Но не всичко е добре дошло в дома ви.

1) Старите износени чехли не трябва да се съхраняват в дома ви – те привличат отрицателна енергия. Ако чехлите са скъсани, ги изхвърлете.

2) Също така, не съхранявайте скъсани дрехи. Винаги оценявайте старите обувки и дрехи според принципа: дали все пак ще ги носите. Ако не ги носите, изхвърлете ги.

3) Съдовете с пукнатини и дефекти, получени по време на работа, нарушават енергията на храната, което я прави опасна за здравето. Ако имате повредена или счупена посуда, трябва да я изхвърлите. Чинията (чашата) символизира семейството. Счупените съдовете показват възможни проблеми в отношенията.

4) Живи растения, чиито стъбла се разпростират по стените, не могат да бъдат вътре в къщата ви. Увивните растения привличат различни болести. Ако са извън къщата, вие сте защитени. Но ако подобно растение расте в рамките на дома ви, то растежът му трябва да бъде организиран по такъв начин, че стъблата да формират кълбо в рамките на саксия. Можете да направите рамка от тел.

5) Да държите тръстика в дома си е опасно. Тя привлича нещастие и предразполага към болести и смърт. Подобни проблеми ще привлекат и перата, ако украсите с тях стаята си, защото вещаят смърт.

6) В същото време можете да се сдобиете с други сушени цветя, повечето от които обработват отрицателното въздействие, защитавайки стопаните си от болест.

Вижте още: Ето как метлата може да ви помогне срещу негативната енергия!

7) Не трябва да отглеждате в дома си цветя, които традиционно са засаждат по гробовете.

8) Иглолистните клони във ваза трябва красят дома ви само по време на Новогодишните празници. Лоша поличба е да се държат клонки в апартамента през останалата част от годината.

9) Но бегонията, символ на благосъстоянието на семейството, винаги ще ви помогне да балансирате ситуацията.

10) Подарена палма никога не се внася у дома – тя носи голяма скръб.