НАЧАЛО ЗДРАВЕ Куркумата може да предотврати над 600 здравни състояния!

Куркумата може да предотврати над 600 здравни състояния!

0
Куркумата може да предотврати над 600 здравни състояния!
Куркумата може да предотврати над 600 здравни състояния!

Куркумата е невероятна подправка и тази статия ще ви го докаже!

Налице е лечебна подправка, която се преплита с произхода на човешката култура и обмяната на веществата, така че напълно бива подкрепяна от съвременните научни изследвания, които показват, че тя няма аналог по доказана стойност за човешкото здраве и благополучие.

Всъщност куркумата обръща целия медицински модел с главата надолу. Вместо да даде много повече странични ефекти, отколкото терапевтичните лечения, тя има стотици потенциални странични ефекти, които емпирично доказано, модулират позитивно повече от 160 различни физиологични пътища при бозайниците.

Въпреки огромния си потенциал, куркумата най-вероятно никога няма да получи достатъчно одобрение от фармацевтичната индустрия поради липсата на изключителност, патентоване и доходност. В интерес на истината, тук с пълна сила важи следния афоризъм: “Този, който е собственик на златото, той определя правилата”, и ако инвеститорът не иска да рискува да загуби  800 милиона долара, които да покрият изискванията на фармацевтичната индустрия, клинични проучвания няма да настъпят.

Вижте още: Тибетски еликсир, който ще ви избави от много заболявания!

Някои от най-невероятните доказани свойства на куркумата включват:

  • Лечение и борба с раковите клетки.
  • Защита срещу увреждания, предизвикани от радиация.
  • Възстановяване на нездравословни нива на възпаление.
  • Защита срещу токсичност на тежки метали.
  • Превенция срещу заболявания, свързани с болестта на Алцхаймер.

Отново, това, което е изненадващо, че куркумата може да подобри условията при конвенционалното лечение и че е полезна при профилактика и лечение на повече от 600 други заболявания. Помислете също, че куркумата расте свободно в света, и ще разберете защо тя е заплаха за фармацевтичната индустрия и нейните приходи.