НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Декорация от есенните листа, направена от собствените ви ръце

Декорация от есенните листа, направена от собствените ви ръце

0
Декорация от есенните листа, направена от собствените ви ръце
Декорация от есенните листа, направена от собствените ви ръце

Аз наистина харесвам украшенията от естествени материали. Съвсем наскоро научих няколко възхитителни идеи за творчество от есенните листа. Това не са тривиалните апликации в съавторството с децата, а стилна есенна декорация за дома.

Когато съпругът ми ме видя как усърдно събирам есенните листа в парка, си помислил, че детето в детската градина отново ме моли да му направя украса. Виждайки резултата от работата ми, той с радост се присъедини в творческия процес, а сега декорацията за дома, която правим заедно със съпруга ми, ни сближи още повече.

Декорация от есенните листа, направена от собствените ви ръце

Подготвили сме за вас набор от възхитителни декорации от есенни листа.

Тази идея, с моя съпруг я изпълнихме през последния уикенд. Изглежда сякаш свещникът е просто вълшебен, а направата му е продължи не повече от 40 минути!

Какво мислите за тази рамка за семейни снимки? Между другото, струва си да включите децата в нейната направа – те със сигурност ще се насладят на вълнуващия процес.

И тук е майсторския клас за създаване на скелетизирани листа, за които цялото ми семейство е толкова ентусиазирано напоследък. За тази цел ще ви трябват листа, тенджера и сода. Напълнете малка тенджера с 2 чаши вода и 3 супени лъжици сода. Оставете водата да кипне и махнете от котлона, след което поставете листата в тенджерата с разтвора и оставете за 20 минути.

Вземете листата и използвайте четка за зъби, за да отстраните внимателно меките части на листата. Направете всичко грижливо, за да не повредите влакната (скелета) на листата. И не забравяйте да оставите листата да изсъхнат.

Тази декорация ще украси заслужено най-важното събитие в живота на човек. Ако сватбата ми беше през есента, бих искала да я декорирам по този начин.

Най-простото решение – ходене в парка, събиране на голям букет от красиви паднали листа и поставяне във ваза или стъклен буркан. Можете също така да поръсите листата с лак за издръжливост.

Много интересна идея за създаването на купа или просто стилна ваза от кленови листа. Ще ви е необходим балон, силиконово лепило и, разбира се, кленови листа.

И тази доста семпла идея е удобна за декориране на стени както у дома, така и на работното място. Стилна и възхитителна, нали?

Малък майсторски клас за декориране на помещенията за празника.

Нямам думи … Просто очарователно!

Вижте още: Мухълът ще изчезне, ако използвате това! Няма да съжалявате!

И това е отличен пример за използването на есенните листа. Наистина искам да се опитам да създам нещо подобно.

Колко изящно и стилно. Може би ще приложа тази уникална идея!

Какво мислите за тази декорация на прозореца? Гирлянди от листа – какво би могло да бъде по-добро от създаването на есенен уют у дома?

Как да не ви харесат тези очарователни идеи! Лично аз заедно с моето семейство този уикенд ще отида в гората, за да събера достатъчно от листата и да създам за дома си още няколко интересни пана. Желая ви творческо вдъхновение. Не забравяйте, че вашето въображение е вече част от вас. Нека идеите ви никога не спират!