НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Камъкът ще ви подскаже какъв е вашия жизнен път!

Камъкът ще ви подскаже какъв е вашия жизнен път!

0
Камъкът ще ви подскаже какъв е вашия жизнен път!
Камъкът ще ви подскаже какъв е вашия жизнен път!

Във всяка тайна има неизвестна енергия. Камъкът е в състояние да даде на човек своите свойства, да донесе късмет, да помогне за вземането на правилното решение. Но това е така, ако камъкът и неговият собственик съвпадат енергийно.

За да се убедите колко е лесно, изберете камък. Погледнете изображенията по-долу и ще усетете от кой камък сте привлечени. Изберете талисмана си.

Тест Изберете камък и той ще ви покаже вашия жизнен път!

Значението на Опала

Ако очите ви са попаднали върху този камък, вие сте психически изтощени и имате нужда от неговата енергия. Липсва ви мир, уморени сте от ежедневните събития. Желанието за спокойствие и умерен живот надделява над вас. Но вие не знаете как да го постигнете.

Опитайте се да си вземете няколко почивни дни, посветете се на себе си. Възстановете мислите си, зарадвайте се с нещо. Повярвайте, този период скоро ще свърши и вие отново ще можете да се радвате и нищо няма да може да засенчи вашите мисли.

Значение на Малахита

Зеленият камък дава спокойствие и положителна енергия, вдъхва увереност в успешното развитие на събитията. Ако сте търсили знак, който да ви даде сигнал, за да продължите, то вие току-що го получихте.

Чувствайте се свободни да продължите напред, за да посрещнете мечтите си. Скоро се очаква голяма изненада, която ще ви промени много. И още нещо, зеленият малахит винаги защитава влюбените.

Значение на Слънчевия камък

На този етап от живота ви всичко върви по най-добрият начин. Камъкът ви насочва към слънцето и то осветява вашия път. Всички желания имат свойство да се сбъднат и сте го научили добре.

Шестото чувство никога не ви подвежда. Повярвайте му и продължавайте. В любовта, слънчевият камък способства за хармоничните взаимоотношения.

Значение на Обседиана

Вие сте готови да прекъснете порочния кръг, който ви държи от дълго време. Като птица от клетка ще се освободите и ще дишате свободно. Камъкът ви учи да сте по-мъдри, не се отчайвайте от неуспехите и гледайте напред, научете се да виждате положителните неща във всичко.

Комуникирайте повече с хората, отдайте се на емоции и се усмихвайте повече. И няма да усетите как светът ще стане много по-лесен.

Вижте още: Избраната от вас свещ ще ви подскаже какво трябва да промените!

Значение на Хаулита

Това е камъкът на интуицията. Той помага да усещате интуитивно хората. Вие не допускате към себе си онези, които могат да ви навредят. Вероятно сте забелязали, че вашите мечти често се сбъдват.

Казвате всичко, дори когато сте изпълнени с гняв. Така че контролирайте вашите мисли и действия, не допускайте да се ядосвате. Ако все още не сте срещнали вашата половинка, тогава интуицията ще ви помогне.

Значение на Джаспъра

Вие сте сериозен и целенасочен човек. Никога не спирате, докато не доведете всичко до логично заключение. Но камъкът на вашия избор ви съветва да не взимате всичко толкова сериозно.

Малката почивка с приятели ще ви бъде от полза. В своите грандиозни планове трябва да намерите място и за безгрижен смях. Вашият партньор ще се появи с лекота и ще ви оцени достойно.