НАЧАЛО ЗДРАВЕ Рициновото масло ще ви избави от артрита и ишиаса!

Рициновото масло ще ви избави от артрита и ишиаса!

0
Рициновото масло ще ви избави от артрита и ишиаса!
Рициновото масло ще ви избави от артрита и ишиаса!

Вероятно сте чували за широкия спектър на приложение на рициновото масло.

Това невероятно естествено масло предлага различни ползи за здравето и е изключително полезно при лечението на много различни заболявания. То се използва от много векове в Индия.

Рициновото масло е едно от маслата с най-богато съдържание на мастни киселини, по-специално рицинова киселина, която осигурява изненадващи ползи за здравето.

Именно, това масло има силно слабителни, антивирусни, аналгетични и антибактериални свойства, ефективно лекува всякаква болка – болка в гърба, артрит и ишиас. В допълнение, то лекува хроничен запек, овлажнява кожата, стимулира растежа на коса, а също лекува най-различни заболявания и разстройства.

Рициновото масло значително подобрява имунната система и лекува стомашно-чревните заболявания. Справя се чудесно с брадавиците, белезите от акне, раните, ухапванията от насекоми и липомите.

Също така се препоръчват компреси с топло рициново масло за повече от 50 заболявания. Например, при артрит, холецистит, камъни в жлъчката, цироза, проблеми с червата, гастрит, хепатит, херния, апендицит, мигрена, неврит, множествена склероза, церебрална парализа, целулит, безплодие, трихофития, болест на Паркинсон, уремия, слепота, травми, колит, запек, епилепсия и др.

Поради силното си противовъзпалително, болкоуспокояващо, антибактериално и антивирусно действие, може да бъде от голяма помощ в случаи на болки в гърба, артрит, ишиас, а ние ще ви покажем как да го използвате:

Нанесете рициново масло директно върху засегнатата зона и масажирайте добре с меки и нежни движения. Повтаряйте няколко пъти на ден, докато не получите подобрение.

Друг начин за използване, който също ще помогне за подобряване на ставите и премахване на болката:

1) Загрейте маслото на водна баня. Потопете в него кърпа или марля и я прикрепете към засегнатата става. Уверете се, че сте закрепили превръзката и стойте така цяла нощ.

2) Потопете кърпа в топло масло и поставете върху засегнатите области. Поставете бутилка с топла вода отгоре. Оставете за 45 минути. Това помага за намаляване на възпалението и болката.

Вижте още: Премахнете плаката в устата си само за няколко минути!

3) За лечение на артрит, ревматизъм, болки в ставите и мускулите, използвайте горещо рициново масло.

То трябва да се втрива в засегнатата зона 3 пъти на ден. За това след като го нанесете върху засегнатата област, го оставете да се загрее под влиянието на синя лампа в продължение на 5-10 минути (дръжте лампата на разстояние 35-40 см от повърхността на тялото).

След това втрийте маслото, докато се абсорбира напълно. Отново нанесете масло и повторете процедурата.

В рамките на няколко месеца, при ежедневна употреба на рициново масло по този начин, можете да се отървете дори от най-тежките форми на артрит.