НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Часовият период, в който сте родени, определя съдбата ви!

Часовият период, в който сте родени, определя съдбата ви!

0
Часовият период, в който сте родени, определя съдбата ви!
Часовият период, в който сте родени, определя съдбата ви!

Всеки часови период, в който човек е роден, му носи определени характеристики. Разберете повече!

Денят е разделен на 6 периода, които се различават енергийно и попадат под влиянието на различни планети. В астрологията денят е разделен на 12 сегмента. Ако вземете предвид тези периоди и сегменти, можете да научите много за характера и склонностите на човека.

Ето с какво Вселената ви е възнаградила според времето на вашето раждане.

Първи период: 00:00 – 04:00 часа.

Хората, родени в този часови период, са източник на знание и мъдрост. Те могат да продадат всичко на всекиго.

00:00 – 02:00 часа.

Тези хора са чудесни организатори. Техните аналитични способности са силно ценени! Те са защитени от Меркурий! В училище са получавали само шестици. В компанията на непознати се чувстват много на място. Харесват комуникацията.

02:00 – 04:00 часа.

Хората, родени в този период, са под егидата на Венера. Те са пестеливи и са много внимателни с парите. Обичат да работят, да поддържат удобство в дома си, да се обличат модерно. Обичат изкуството и музиката. Изключително лоялни са и за тях лоялността не е празна фраза.

Втори период: 04:00 – 08:00 часа.

Хората, родени през втория период, са много упорити и настойчиви в постигането на своите цели.

04:00 – 06:00 часа.

Такива хора могат да бъдат малко агресивни, защото са управлявани от Марс. Ярката личност е подходящо описание за тези, които са родени по това време. С тях не се отегчавате. Кариерата им е доста успешна. Те се нуждаят от силен и волеви партньор.

06:00 – 08:00 часа.

Тези хора са контролирани от Нептун. Те имат дълбок характер и богат вътрешен мир. За тях е лесно да разбират чувствата на другите. В една връзка могат да се държат съвсем неочаквано, извършвайки необясними действия.

Трети период: от 08:00 до 12:00 часа.

Тези хора са достатъчно амбициозни, че имат всички шансове да постигнат голям успех в живота си. Може би, благодарение на един от многото си таланти. За постигането на успех ще им помогне и техния неизчерпаем оптимизъм и енергия.

08:00 – 10:00 часа.

Уран е покровител на тези хора. Най-често те имат много приятели, защото са приятни за комуникация. В компания заемат мястото на неформалния лидер. Те обичат да защитават истината, не приемат лъжи под каквато и да е форма.

10:00 – 12:00 часа.

Тези хора се управляват от Сатурн. Най-често те заемат водеща позиция, имат голяма власт в обществото. Кариерата им е много успешна. Основното им предимство в любовна връзка е постоянството и лоялността. За съжаление нямат късмет в личния си живот – цялото си време отдават на работата.

Четвърти период: 12:00 – 16:00 часа.

Тези хора са много любопитни. Те се раждат, за да станат учители, математици или лектори за личностното изграждане. Не си представят живота без скандали и лични драми.

От 12:00 до 14:00 часа.

Юпитер е покровител на тези хора. Те могат да бъдат лоши ученици, но от тях стават отлични учители. Към тях често се обръщат за съвет. Тяхната цел е да станат професори или учители. Страстта им е да пътуват и да намират нови изживявания.

От 14:00 до 16:00 часа.

Тези хора са под егидата на Плутон. Те обичат да помагат на другите. Самите те са много сексуални, така че избират и такива партньори. Притежава невероятна харизма, която привлича останалите, всички искат да им бъдат приятели.

Пети период: 16:00 – 20:00 часа.

Тези хора са много дейни и активни. Те се стремят винаги да научават нещо ново, да опитват неизвестното, да живеят пълноценен живот. Също така, всяко тяхно решение е ясно планирано.

16:00 – 18:00 часа.

Те са защитени от Венера. Тези хора или имат късмет, или са напълно губещи. Имат романтична натура.

Любимата им история е тази на Пепеляшка. На околните им е хубаво и лесно да общуват с тях. Идеални са за ролята на съпруг или съпруга.

18:00 – 20:00 часа.

Техният покровител е Меркурий. Работата заема централно място в живота им. Те са много загрижени за здравето си, така че често спазват модерни диети и правилно хранене.

Сред тях има много лекари или хора с медицинско образование. Други висят в мрежата, като играят компютърни игри или са програмисти.

Вижте още: Това са трите най-наивни зодиакални знаци

Шести период: 20:00 – 00:00 часа.

Това са хора със силен характер, родени лидери. Трудно е да ги отклоните от пътя им или да ги убедите в нещо. Тяхното самочувствие е основната им добродетел и в същото време недостатък.

От 20:00 до 22:00 часа.

Слънцето е техен покровител. Сцената е мястото, където те ще разкрият всичките си таланти. Те са пълни със страст и любов, могат да флиртуват от раждането си. Влюбват се почти от пръв поглед. Чувстват се и действат като филмова звезда.

22:00 – 00:00.

Хората, родени в този часови период, са защитени от Луната. Те обичат да се грижат за другите. Най-важното в живота им е семейството. Могат да имат голямо влияние над хората.