НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Коя е птицата, която ще изберете? Вижте какво послание ви носи!

Коя е птицата, която ще изберете? Вижте какво послание ви носи!

0
Коя е птицата, която ще изберете Вижте какво послание ви носи!
Коя е птицата, която ще изберете Вижте какво послание ви носи!

Днес ви предлагаме да се разсеете от ежедневните дейности и да се потопите в света на мечтите и магията. Представете си, че птицата на щастието е дошла при вас. Как изглежда тя? Изберете една от птиците на картинката и прочетете посланието, което тя носи за вас.

Толкова е интересно е да минем през този тест! Той е достоверен на сто процента! Ще му бъдете благодарни!

От приказките и песните много от нас знаят, че някъде в този свят има вълшебна птица на късмета, която може да изпълни всяко желание. Някои източници твърдят, че тази птица е небесна, а други – че е ярко-огнена на цвят.

Предлагаме ви да отвлечете вниманието си от ежедневните дела и да се потопите в света на магията. Представете си, че ходейки в градината си, откривате тайно място.

На клоните на разцепено дърво виждате вълшебни птици. Повикайте една от птиците при себе си и може би тя ще ви донесе подарък.

Опитайте щастието си. Коя е птицата, която избирате?

Птиците на щастието са дошли при вас! Изберете една, за да получите своето послание!

Птица 1

Тази птица лети и носи своя подарък под формата на положителен енергиен заряд за следващия месец. В бизнеса ще бъдете по-щастливи от всякога. Чувствайте се свободни да действате! Преди всичко не забравяйте да се вслушвате в себе си.

Птица 2

Вие сте избрали птицата на любовта. Тя ви обещава късмет в делата на сърцето. В близко бъдеще очите ви ще заблестят по-ярко от диаманти заради любовта. Освен това можете лесно да намерите общ език както с партньора си, така и с приятелите и колегите си на работното място. Можете да се споразумеете за всичко и с всеки. Така че е време да попитате шефовете си за повишение или да отидете на романтично пътуване.

Вижте още: Определете своята интелигентност с помощта на два въпроса

Птица 3

Вие повикахте при себе си една обикновена птица. Всичко, което тя може да ви даде, е нейната песен. Нямате нужда от нищо. В края на краищата магията е във вас. Можете да направите всичко, което искате. Малко усърдие и всичко ще се получи. Вие сте родени под щастлива звезда. Така че просто вярвайте в себе си и действайте.

Птица 4

Вие хванахте птицата на късмета и това е голяма рядкост! През следващия месец ще имате късмет във всичко. Интуитивно ще разберете на къде трябва да поемете. Освен това ще получите приятна изненада след две седмици. Така че не губете време. На вас всичко ще ви се получи.