НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Почистете дома си от отрицателна енергия с помощта на свещ!

Почистете дома си от отрицателна енергия с помощта на свещ!

0
Почистете дома си от отрицателна енергия с помощта на свещ!
Почистете дома си от отрицателна енергия с помощта на свещ!

Натрупването на отрицателна енергия може да доведе до сериозни проблеми и дори да унищожи семейното щастие. За да защитите себе си и вашето семейство, е необходимо енергийно очистване.

Ако след като се приберете у дома, настроението ви се влоши рязко без видима причина, ако във вашето семейство са чести кавгите без причина и ви преследва серия от неуспехи, вероятно в родния ви дом се е натрупала твърде много отрицателна енергия.

Как се е случило това? Има много източници: гости, които завиждат на вашето щастие, вашите собствени отрицателни емоции, вещи, привлекли негативна енергия и дори някои растения.

В допълнение, за вида на енергията от определящо значение е вашето поведение у дома: конфликти с роднини, безразлично отношение към дома и пренебрегване на реда – всичко това влияе на миркоклимата по не добър начин.

Стените в дома ви се задействат като резонатор: те връщат към вас това, което получават. За тези, които изпълват дома си с любов, той се превръща в истинска крепост; но тези, които превръщат жилището си в “бойно поле”, многократно засилват отрицателните импулси.

Когато отрицателната енергия е твърде голяма, тя започва да унищожава щастието на всички членове на домакинството. Ето защо е толкова важно да забележите отрицателните промени и да почистите помещенията. Как да определим енергията в дома си и да открием наличието на негативност?

Как да почистите енергията в дома си?

Има много начини за енергийно почистване на пространството. Един от най-ефективните и лесни начини за изпълнение е изчистването с църковна свещ. Необходима ви е само една църковна свещ и светена вода.

Извършете почистването през нощта. Желателно е в този момент в апартамента ви да няма никой освен вас.

Започнете почистването от входната врата, завършете – пак с нея. Три пъти минете вратата със свещ. След това повторете същото действие с дръжката и ключалката. След това отидете към стените, като започнете движението от вратата към другите стаи по посока на часовниковата стрелка.

Бавно минете със свещ всички стени, като бъдете с лице към тях и държите свещта пред вас. Особено внимание трябва да обърнете на ъглите, огледалата и местата, където най-често се случват кавги или където лошите мисли започват да надделяват.

Те трябва да бъдат поръсени със светена вода и три пъти да минете около тях със свещ. Свещта сама ще ви даде сигнал за местата, където има отрицателна енергия, тъй като пламъкът ще се усили, а восъкът ще започне да пука. Не забравяйте да направите всички по-горе действия.

Вижте още: Вижте как изглежда къщата на милиардера Марк Зукърбърг!

Обиколете целия апартамент по часовниковата стрелка и се върнете на входната врата. Прекосете прага, като прошепнете: “Злото запечатам, за лошите хора вратата затварям”. Прекръстете се и духнете свещта.

По правило се изисква специално внимание на коридора и банята. Смята се, че в тези помещения отрицателната енергия се натрупва най-много, затова особено внимавайте, когато ги почиствате. Ако свещта постоянно гори и не пуши, тогава дома ви е чист.