НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Разберете вашата тъмна страна с помощта на този тест!

Разберете вашата тъмна страна с помощта на този тест!

0
Разберете вашата тъмна страна с помощта на този тест!
Разберете вашата тъмна страна с помощта на този тест!

Всеки от нас има страна на характера, която внимателно крием и не искаме да показваме на другите. Това е нашата тъмна страна, за която никой не би трябвало да знае. Този тест ще ви помогне да узнаете вашата “лоша” страна и ще ви разкрие как най-добре да се справите с нея, за да подобрите живота си.

Имате ли чувства, които мразите? Правите ли неща, които се срамувате да кажете? Или може би мразите това, което другите харесват във вас? Всички ние имаме една тъмна страна, пред която се страхуваме да се изправим.

Изучаването и разбирането на вашата тъмна страна ще ви позволи да си възвърнете контрола върху себе си, да разберете и да опознаете по-добре себе си!

Просто изберете една от картите и разберете каква тайна криете.

Тест, който разкрива всички тайни! Изберете карта и разберете вашата тъмна страна на душата!

Карта 1

Вашата тъмна страна е, че обвинявате другите хора за това, което се случва в живота ви. Може би носите светлина вътре в себе си и не обвинявате родителите си, но вие сте толкова свикнали да обвинявате себе си, че вече го правите на инерция.

Може би мислите, че сте нещастни в любовта или че не разбирате защо вашата упорита работа не получава заслуженото уважение. Трябва да спрете да се правите на жертва, за да получите признанието, което заслужавате, и само тогава ще намерите истинското щастие в живота!

Карта 2

Вие сте интелектуализирали вашите вътрешни процеси, това е вашата тъмна страна. Мислено разбирате всичко, което се случва с вас! Но разбирате всичко с ума и не изпращате нищо към сърцето си, където е вашата светлина, вие позволявате тъмнината да остане във вас. Престанете да търсите обяснение за това, което искате да изцелите, нека сърцето ви да усети правилната посока и да освети живота ви!

Вижте още: Какво казват за вас пръстите на лявата ви ръка?

Карта 3

Вярата, че има “добри” и “лоши” емоции е тъмнина, която не виждате. Отхвърлянето на чувства като ревност, негодувание, гняв, омраза, алчност и разбирането, че само “просветени” хора като вас, които са на различно ниво на съзнание, не ги чувстват или не ги имат, е вашата тъмна страна. Всички емоции са създадени за хората. Разликата е, че завистта или гнева, например, не трябва да доминират в живота, но те са там, и това ви показва, че сте просто един обикновен човек. Ние всички сме хора и дори да вършим добри дела, все пак допускаме и грешки, но ключът към успеха се крие във факта, да се стремим да правим още по-добри дела, а след това да намерим  истинското щастие!