НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Привлечете пари в дома си, като се сдобиете с тези растения!

Привлечете пари в дома си, като се сдобиете с тези растения!

0
Привлечете пари в дома си, като се сдобиете с тези растения!
Привлечете пари в дома си, като се сдобиете с тези растения!

Вашата упорити усилия са били пренебрегнати и не са получили заслуженото внимание? Нямате достатъчно пари? Не се обезсърчавайте!

Лечителите по Фън-Шуй казват, че растенията са в състояние да възстановят позитивните вибрации във вашия дом и да осигурят финансово благосъстояние.

Смята се, че именно тези растения носят пари:

1) Дървото на живота (красула).

Това растение не изисква специални грижи. Осигурете му удобна саксия в подходящ размер.

Дървото на живота носи богатство и мир на всички обитатели на дома. Освен това, това растение може да подобри физическото и психическото ви благосъстояние.

2) Епипремнум (бръшлян).

Това растение е доста често срещано. То е способно да донесе печалба и благополучие. Петте листа от клончето на растението се смятат, че символизират петте елемента на Фън-Шуй: земя, вода, огън, дърво и метал.

3) Драцена Сандериана (“Бамбукът на щастието”).

Вижте още: Как китайските философи ще ви научат да живеете по-добре

Този малък бамбук с красиви зелени стъбла и червена панделка изглежда много оригинално и привлекателно. Поради това хората често го купуват и отглеждат вкъщи, на работа или някъде другаде, без да се интересуват от символиката му.

Въпреки това, според Фън-Шуй, всеки бамбук на щастието трябва да има определен брой стъбла, и всяко от тях има определено значение.

Например, 6 означава късмет, 3 – щастие, богатство и дълголетие, и 5 – просто богатство. Ако имате достатъчно късмет да имате растение с 21 стъбла, ще бъдете благословени с добро здраве и богатство.