НАЧАЛО ЗДРАВЕ Премахнете солите, натрупани в организма, с тези 4 средства!

Премахнете солите, натрупани в организма, с тези 4 средства!

4264
0
Премахнете солите, натрупани в организма, с тези 4 средства!
Премахнете солите, натрупани в организма, с тези 4 средства!

Солите могат да се натрупват в резултат на проблеми, като грип, тонзилит, подагра, бавен метаболизъм, недохранване, инфекция и носене на неудобни обувки.

Тези, които имат изпъкнали кости на стъпалото, страдат от болка и срещат трудности при намирането на подходящи обувки.

Ето защо хората често предпочитат да извършат операция, но това е временно решение – в крайна сметка всичко се връща във вида, в който е било преди.

Природната медицина е мощна и има лечение за елиминиране на този проблем. Има доста ефективни методи за решаване на проблема с болката.

Вижте някои от тях:

1) Вечер поставете 300 мл вода в тенджера и 1 супена лъжица стрити дафинови листа – кипнете и варете в продължение на 5 минути.

Оставете чая да се накисва до сутринта. След това го прецедете и пийте по 50 мл през целия ден. Извършете процедурата за три дни. След това вземете почивка за една седмица и повторете лечението.

Ако започнете да уринирате по-често, то чаят действа и солите започват да се премахват ефективно от тялото. Това ще помогне да почувствате облекчение и да спрете болката.

2) Поставете пет дафинови листа в малък буркан с капачка и добавете 100 мл спирт от 70 градуса. Оставете ги да се накисват в продължение на една седмица, след това прецедете тинктурата.

Потопете краката си в топла вода с малко сода за хляб. След 10 минути изсушете краката си и нанесете малко количество тинктура, като я втриете. Носете памучни чорапи и я оставете да действа до сутринта.

Вижте още: Излекувайте се от рак със сок от моркови! Невероятни резултати!

Правете това ежедневно. След два месеца ще бъдете изненадани от резултатите.

3) Измийте краката си със сапун и вода. След това ги подсушете и нанесете йод.

Покрийте с алуминиево фолио, за да може йодът да се абсорбира по-добре. В рамките на една седмица болката ще изчезне.

4) В купа налейте достатъчно топла вода, за да покриете краката си и добавете 1 супена лъжица хималайска или английска сол.

Потопете краката си в тази вода и ги оставете там за 20 минути. Правете това всеки ден, преди да си легнете.

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...