НАЧАЛО ЗДРАВЕ Семената на ябълката съдържат В17, който унищожава рака!

Семената на ябълката съдържат В17, който унищожава рака!

0
Семената на ябълката съдържат В17, който унищожава рака!
Семената на ябълката съдържат В17, който унищожава рака!

Ябълката е от плодовете с най-високи антикарциногенни свойства и това е доказано от много научни изследвания.

Семената на ябълката са красиви и съдържат мощни антинеопластични съединения. Изследователите установили, че ябълката съдържа много антиоксидантни съединения благодарение на действието на фитохимикалите.

Противоракови ябълкови семена с витамин В17

Антиоксидантите, съдържащи се в ябълката, помагат да се предотврати увреждането на клетките и тъканите, които са податливи на окисляване. Според експерти достатъчното количество антиоксиданти може да се получи чрез диета, богата на зеленчуци и плодове. Тя е много по-полезна от приемането на таблетки, които могат да имат и странични ефекти.

Фитохимикалите имат много ползи за здравето като противотуморни, алергенни, антивирусни, антипролиферативни и противовъзпалителни свойства.

Но именно семената на ябълката са онази част от нея, които имат мощни антитуморни свойства. Те се считат за по-мощни дори от химиотерапията и не причиняват вреда, за разлика от този агресивен метод на лечение.

Свойствата на ябълковите семена с витамин В17 за лечение на рак

Изследователите казват, че противораковите свойства на ябълковите семена са 10 000 пъти по-ефективни от химиотерапията.

Организациите и фармацевтичните компании изобщо не са заинтересовани да ни информират, че за лечението и профилактиката на заболяванията често помагат такива естествени решения.

Семената на ябълката се консумират директно или можем да ги приемем със салатата или любимия си сок.

Витамин B17 лекува рак и е доказано средство за лечение на много видове рак.

Ябълковите семена се считат за ефективни срещу бактерии и гъбички и освен това регулират високото кръвно налягане и действат като антидепресант. Те подобряват функционирането на нервната система.

Терапията със семена на ябълка бори рака 10 000 пъти по-мощно от химиотерапията и не причинява увреждане на здравите клетки, както химиотерапията.

Вижте още: Ушната кал може да каже всичко за вашето здраве!

Както при семките на мандарините или сливите, ябълковите семки са богати на витамин В17, който също така се нарича амигдалин или лаетил. Витамин В17 е молекула бензалдехид и друг цианид и е установено, че има противоракови свойства.

Цианидът и бензалдехидът по отделно са много токсични, но в комбинация те не само губят това си свойство, но също така придобиват антираково такова.

Молекулата на бета глюкозидаза се открива особено в големи количества в раковите клетки и в минимални количества в останалата част от тялото. Ето защо веществата в ябълковите семки унищожават само раковите клетки и не увреждат здравите.

В допълнение, здравите клетки имат ензим, който защитава организма.