НАЧАЛО ЗДРАВЕ Помогнете на ставите и коленете да се възстановят с тази напитка!

Помогнете на ставите и коленете да се възстановят с тази напитка!

0
Помогнете на ставите и коленете да се възстановят с тази напитка!
Помогнете на ставите и коленете да се възстановят с тази напитка!

В момента някои от най-честите здравословни проблеми включват болки в коленете и ставите. Тези проблеми засягат милиони хора. Те могат да бъдат свързани с възрастта, но могат да бъдат причинени и от неудобни обувки.

Обикновените процедури не могат да помогнат във всички случаи, но за щастие има някои алтернативни естествени средства за защита, които могат да ви помогнат да разрешите тези проблеми много бързо.

Ето рецептата, която е пълна с най-различни невероятни противовъзпалителни съставки, както и силиций, магнезий, витамин С и бромелаин, които са отлични за здравето на костите, ставите, връзките и сухожилията, тъй като ги правят по-силни.

Имате нужда от:

2 чаши ананас (нарязан)

1 чаша вода

1 чаша портокалов сок (100% натурален)

Суров органичен мед (на вкус)

1 щипка канела

1 чаша овес

½ чаша нарязани бадеми

Вижте още: Глухарчето и неговите мощни лечебни свойства!

Приготвяне:

Първо, сварете овеса във водата. Когато е готов, го махнете от огъня и го оставете да се охлади. След това смесете ананаса, овеса, бадемите, портокаловия сок, канелата и меда в блендер. Консумирайте това прекрасно естествено средство всеки ден.

Ананасът съдържа голямо количество витамин С, който е изключително важен за укрепването на вашата цялостна скелетна система. Той е богат и на бромелаин, който е известен като много мощно противовъзпалително средство. Портокалът има същите положителните ефекти, а, както знаем, канелата подобрява кръвообращението и стимулира възстановяването на коленете и ставите. Също така е богата на множество силни противовъзпалителни свойства.