НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Коя от тези 5 ябълки ще изберете? Разберете вашето бъдеще!

Коя от тези 5 ябълки ще изберете? Разберете вашето бъдеще!

0
Коя от тези 5 ябълки ще изберете? Разберете вашето бъдеще!
Коя от тези 5 ябълки ще изберете? Разберете вашето бъдеще!

Всяка една от тези ябълки е вълшебна и ще разкрие какво е подготвила Съдбата за вас!

За миг спрете ежедневните си грижи. Предлагаме ви да участвате в една невероятна приказка. Научете какво ви очаква в бъдеще. Просто изберете една от ябълките, която ви харесва!

Затворете очи. Представете си, че сте в омагьосана гора. Около вас е пълно със смарагдови дървета. Слънчевите лъчи блестят през клоните им. Вървите покрай дърветата, минавате през зелена поляна с цветя.

Изведнъж виждате кош. В него – вълшебни ябълки. Отхапвате една от тях. И можете да разберете какво ви очаква в близко бъдеще.

Коя от тези 5 ябълки ще изберете? Разберете вашето бъдеще!

И така, коя ябълка ви хареса?

Жълта ябълка

Ще изпитате радостни чувства. Не мислете за неприятности и скърби. Скоро всичко ще се промени, към по-добро. Това важи за кариерата и за личните отношения.

Ябълка с “рубинен” цвят

Вие сте като всички хора, обичате да мечтаете. Ако сте избрали тази ябълка, то вашите желания ще се сбъднат. Основното нещо е да се възползвате максимално от това и да се опитате да ги осъществите. Вярвайте в късмета и той по всякакъв начин ще дойде при вас.

Червена ябълка

Изборът ви казва: не се страхувайте, поемете риска! Сега, дори смелите идеи могат да се сбъднат. Бъдете по-внимателни и се съгласете с предложенията за нова работа. Очакват ви много щастливи събития!

Вижте още: Символът на любимия ви цвят според психолозите!

Зелена ябълка

Дошло е време за промяна. Най-важното е, че тя ще бъде положителна. Просто малко трябва да почакате. Не бързайте, Висшите сили дават на всички хора това, от което се нуждаят във времето. Започнете да реализирате творческите си идеи, веднага щом дойде подходящото време.

Ябълка със златен оттенък

Не се притеснявайте за настоящето. Няма нито едно събитие да се развие, не по начина, по който сте го планирали! Неуспехите скоро ще приключат. Основното нещо е, че е дошло времето на добрите събития. Не мислете за лошите. Запомнете: “И това ще мине …”