НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Най-умните жени от Зодиака: Вижте дали сте сред тях!

Най-умните жени от Зодиака: Вижте дали сте сред тях!

0
Най-умните жени от Зодиака: Вижте дали сте сред тях!
Най-умните жени от Зодиака: Вижте дали сте сред тях!

Тези жени наистина са много умни и проницателни! В живота си са независими и възприемат мъжа като равен на тях, без да се стремят да зависят от него финансово или физически. Казват, че при вида на тези интелигентни и самоуверени жени на мъжете им “спира дъха”. И така, на кои зодиакални знаци се възхищават мъжете?

Много малко хора харесват тези жени. По-скоро мъжете ги харесват, тъй като са постигнали известен успех в професионалните и личните си отношения, защото са невероятно компетентни и подобен интелигентен партньор се нрави на мъжете.

И все пак имат някои недостатъци, един от които например, са чисто дипломатическите отношения с партньорите им. Астролозите също така казват, че такива жени мислят като мъже и в същото време се чувстват достатъчно комфортно, въпреки факта, че всъщност имат мъжко съзнание.

Овен

Овенът се отличава с вроденото си прозрение. В ранна възраст те се опитват да спечелят “доверието” към себе си и да получат монопол в отношенията си със своите връстници. За жените, родени под този знак, е достатъчно лесно да поемат лидерска позиция и това им харесва. Такива жени са много издръжливи и имат голям жизнен потенциал. Те са склонни да поемат трудностите, дори и ако в тези случаи наистина се налага да се държат като мъже. Единственият недостатък в характера им е наивността, макар че те са доста агресивни към другите, казват истината в лицето, а всяка несправедливост ги вбесява буквално за няколко секунди, защото не възнамеряват да я толерират. Жените – Овен са уравновесени и ако не са такива, те лесно ще се пречупят от ударите на общественото мнение, а не могат да си го позволят.

Скорпион

Скорпион – женственост и мъжки черти в едно. Жената – Скорпион от раждането си до края на живота си вярва, че животът на един човек трябва да бъде по-прост, въпреки факта, че има различни видове женска хитрост и коварство. Жените – Скорпион са достатъчно семпли, имат силна интуиция, която я превръщат в предимство. Знайте, че за тази жена е много лесно да разпознае лъжата. Тя е достатъчно отмъстителна и никога не би позволила да търпи загуби, помнете това.

Вижте още: Петте мъжки зодии, с които трябва много да внимавате

Козирог

Козирог – особено внимателни от най-ранна възраст. Те не са по детски спокойни и сериозни. Кръгът на общуване на жените – Козирог е достатъчно тесен, за да не може един обикновен смъртен да влезе в него. Такива жени напълно намират общ език с представителите на противоположния пол. Конкуренцията на професионално ниво може да се създаде само в сериозна възраст. Те винаги перфектно контролират емоциите си и никога няма да ги видите като подбудители на конфликти. Природата им е дала особена упоритост и следователно те могат да изпреварят всеки представител на противоположния пол без значение коя зодия е той.