НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете типа мъж, който ви харесва, и научете повече за себе си!

Изберете типа мъж, който ви харесва, и научете повече за себе си!

0
Изберете типа мъж, който ви харесва, и научете повече за себе си!
Изберете типа мъж, който ви харесва, и научете повече за себе си!

Много интересен женски тест! Какъв тип мъже предпочитате? Предлагаме ви да изберете типа мъж, който ви харесва най-много!

Супер! За мен, това е вярно на 100%!

Не е тайна, че много жени харесват определен тип мъже. Това са образите, възлюбени от много жени, и въплъщаващи популярните герои от филми и сериали.

Не можете да изберете двама, така че все пак се опитайте да изберете този, който ви харесва повече. И ако не сте избрали никого, прочетете също нещо интересно за себе си по-долу!

Така, че да започваме!

Изберете типа мъж, който ви харесва, и научете повече за себе си!

1) Ричард Гиър от филма “Хубава жена”

Безусловно вие оценявате ума и отдадеността на мъжете. За вас това е основното нещо в мъжката красота. В отношенията за вас е важно доверието между партньорите. Вие сте една от онези жени, които се влюбват за цял живот. Няма по-верни от жените, които харесват този тип.

Лека, искрена, не се доверявайте веднага, партньорът ви трябва да заслужи доверието ви. Вие сте от онези жени, които мотивират мъжете да правят пари.

2) Павел Прилучний – възпитаното лошо момче във филма “Мажор”

Вие обичате с цялото си сърце и душа, добра домакиня сте и ви харесва да се грижите за деца. Но вашият партньор често свиква с всичките ви добри качества, които му предоставяте и не оценява усилията ви докрай. И то напразно! В крайна сметка, ако срещнете мъж, който оценява стойността ви, ще можете да преместите планини… Освен това разцъфтявате и изглеждате по-привлекателни дори и в най-непривлекателния си тоалет.

Вие цените романтиката в отношенията и голямо щастие очаква мъжа, който може да ви я даде.

3) Бурак Озчивит – герой от популярните турски телевизионни сериали

Вие сте много харизматична жена със силен характер. Но не обичате да го показвате в любовта, вие искате да сте до мъж, който е по-силен от вас. Страстна, искрена, с поглед, който ще очарова всеки, искате да видите в близост до себе си мъж, който прилича на вас. В една връзка предпочитате партньор, който да поема отговорност за себе си.

В младостта си жените от този тип често се влюбват в по-слаби от тях мъже и биват обсебени.

4) Вячеслав Тихонов от телевизионния сериал “17 момента от пролетта”

Съпруг като каменна стена, това търсите в една връзка. И обикновено го получавате. Вие сте в състояние да разберете и простите много, но ако разберете за изневяра, никога не прощавате, дори и да останете с този човек.

“Най-важното е времето у дома”, често казват жените, които харесват този тип мъже. И често това време е в услуга на тези жени. Знаете как да изгладите острите ъгли, без конфликти, по женски.

Вижте още: Открийте своите магически способности с този интересен тест!

5) Ако не сте харесали нито един мъжки типаж

Вие цените искреността в отношенията – по-добре горчивата истина, отколкото лъжата. Вие със сигурност не сте една от онези жени, които с години могат да живеят с човек, който не обичат. Искате да развивате себе си и партньорът ви да се развива с вас. Обичате интересните мъже, които знаят как да се обличат стилно и как да се отнасят към жените.

Понякога сте способни на необмислени и странни действия, но в крайна сметка всичко се обръща за ваша полза. Вие сте най-магнетичните жени!