НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете празнична свещ и узнайте своето предсказание!

Изберете празнична свещ и узнайте своето предсказание!

0
Изберете празнична свещ и узнайте своето предсказание!
Изберете празнична свещ и узнайте своето предсказание!

Дори нашите прадеди в навечерието на Новата година искали бързо да разберат съдбата си и гадаели по свещ. Древната традиция е оцеляла до наши времена.

Благодарение на теста с избор на празнична свещ можете да научите за най-грандиозните изненади на Новата година.

Послушайте сърцето си, когато избирате свещта, и прочетете предсказанието си!

Изберете празнична свещ и узнайте своето предсказание!

Резултати от теста: коя свещ избрахте?

1) Вие дълго и усърдно сте работили цяла година, мислейки за близките си, забравяйки за вашите нужди. Вселената е видяла усилията ви и ще ви възнагради за вашите заслуги.

Ще научите тайната на истинското щастие. Основното нещо е търпението! Чудото в живота ви вече е много близо!

2) Ако изборът ви е попаднал върху тази свещ, ви очаква материално състояние. Тази година парите ще ви “засипят”.

Всеки бизнес ще ви носи осезаеми печалби. Сега щастието е на ваша страна, най-важното е да не губите състоянието си. Използвайте разумно придобития шанс.

3) През следващата година положете усилия, за да се придвижите в кариерната стълбичка. Точно сега шефовете ще ви забележат, ще оценят блестящите ви идеи и ще ви предложат привлекателна оферта. Не губете ентусиазма си, в бъдеще ще ви е от полза!

4) Купидон е стрелял точно в целта. Тази година стрелата му ще пробие сърцето ви. Мечтата за идеалния принц, за който сте мечтаели дни и нощи – ще се появи в действителност. Бъдете внимателни! Връзката ще бъде толкова силна, че можете да загубите ума си!

5) Ярката линия на живота ви тепърва започва! Ще получите много изненади, бъдете готови. Най-исканото желание ще бъде изпълнено до края на годината. Вие избрахте свещта на късмета, така че не се съмнявайте в успеха си.

Вижте още: Какъв човек сте според вашия ръст? Проверете още сега!

6) Уморихте ли се да търсите щастие? Вече няма нужда от това, то вече е с вас. Оценете какво ви е дал живота. Не е нужно още да мечтаете. Новата година ще донесе стабилност и ще отвори очите ви, за да видите цялото великолепие, което ви заобикаля.

Според древното вярване, след гадаене, хората давали своята свещ на най-близкия им човек, искайки да споделят своя късмет. Добрите дела така били двойно възнаградени.

Следвайки традицията на нашите предци, споделете късмета със семейството и приятелите си, тогава успехът ще ви съпровожда през цялата година.