НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Кое е съкровището, което търсите? Изберете врата и ще разберете!

Кое е съкровището, което търсите? Изберете врата и ще разберете!

0
Кое е съкровището, което търсите? Изберете врата и ще разберете!
Кое е съкровището, което търсите? Изберете врата и ще разберете!

“В пещерата, в която се страхувате да влезете, се намира съкровището, което търсите”, казва американският писател и психолог Джоузеф Кембъл. Неговият колега, Клифърд Н. Лазар вярва, че хората сами определят лимитите и границите си, страхът съществува само в собствения им мозък.

Неговият съвет: дайте шанс и се изправете лице в лице с вашите собствени страхове.

Погледнете тези врати и изберете тази, през която не бихте минали:

Кое е съкровището, което търсите? Изберете врата и ще разберете!

Така ще разберете какво съкровище наистина търсите.

1) Изоставена къща.

Имате разузнавателни и аналитични способности. Гледате на вещите трезво, виждате ги такива, каквито наистина са. Вие се грижите за вашите ценности и очаквате другите да направят същото.

Стената с тапет символизира емоционалната бариера, зад която сте се скрили от другите. Тя ви предпазва в живота.

Наличието на слаба светлина показва, че сте готови да премахнете това ограничение поне за няколко близки и истински приятели.

Трябва да установите връзка с някого на емоционално ниво, не само на интелектуално ниво.

2) Стълбище, което сочи надолу.

Ако сте избрали стълбището, водещо до мазето или към тавана, тогава сте свободни и искате да се наслаждавате на живота.

Изборът на тази картинка показва, че се страхувате да бъдете погребани, че имате страх от смъртта. Страхувате се да живеете в неведение, без да знаете какво ще се случи.

Трябва да се погрижите за здравето си: да се храните добре, да тренирате, да отделите време за почивка на чист въздух.

Имате склонност да размишлявате, ако смятате, че нямате достатъчно информация, за да оцените ситуацията. Вие наистина обичате живота и себе си. Това ще ви помогне да намерите съкровището си.

3) Вход на пещера.

Избрали ли сте ледената пещера? Липсва ви духовна топлина и емоционална близост.

Не обичате да сте тъжни, страхувате се от разочарования и предпочитате да останете сами. Но това също означава, че вероятно изживявате красив период от живота си и знаете какво искате и какво ви прави щастливи.

Вие сте човек с големи ценности в живота, оценявате независимостта и свободата. Съкровището, което търсите, е любов, романтична и платоническа.

4) Дървена къща.

Това ли е най-лошият ви кошмар? Следователно, вашата щедрост няма граници. Но с непознатите сте предпазливи. Вие уважавате всеки, винаги сте честни с другите. Само много малко хора го оценяват.

Домът е свързан с любовта и сигурността. Една къща в руини говори за провал. Страхът от дървената къща означава, че в живота ви липсва само голямото богатство.

За да го постигнете, ще трябва да работите упорито. Не забравяйте, че вашите близки се нуждаят от вас, а не от вашето богатство, те се нуждаят от вашата любов и подкрепа.

5) Тъмният тунел.

Страхувате се да влезете в тъмния тунел? По-добре наблюдавайте емоциите си. Вие сте по природа интелигентен и емоционален човек.

Наличието на вода предполага, че трябва да очистите ума си, за да разберете по-добре себе си и вашите мисли. Спрете да се притеснявате за проблемите. Започнете да търсите решение.

В живота си нямате достатъчно увереност. За да направите това, трябва да научите как да изразявате чувствата си. Запомнете: в края на тунела винаги има светлина…

Вижте още: Вашият стил на шофиране разкрива черти от характера ви!

6) Врата с вериги.

Избирането на синята врата казва следното: обичате стабилността.

Вие сте продуктивен човек. С лекота постигате целите си. Притежавате творчески потенциал и решителност. В допълнение, вие сте роден лидер. Опитвате се да постигнете много.

Съкровището, което търсите, е комфортът. Не отделяйте време само за работа и постижения в кариерата, почивайте си по-често, насладете се на по-простите неща в живота.