НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Думи пред огледалото, които не бива никога да изричате!

Думи пред огледалото, които не бива никога да изричате!

Думи пред огледалото, които не бива никога да изричате!
Думи пред огледалото, които не бива никога да изричате!

Огледалото е незаменим атрибут в нашия живот. Ние можем да се любуваме на своето отражение, но да не се замисляме, че този предмет съдържа мощна енергийна сила. Нашите предци дори са приписвали магически способности на огледалото, считайки го за коридор, свързващ астралния и земния свят.

Огледалото поема и отразява информацията, получена от нас. Ето защо е важно да знаете кои думи не бива да изричате, докато се възхищавате на собствения си огледален образ.

Фрази и думи, които не трябва да изричате пред огледалото при никакви обстоятелства

Заслужава си да следите внимателно думите си, защото всичко казано в пристъп на гняв или отчаяние се материализира в реалния живот. Думите могат да бъдат произнесени по различни начини, но значението им остава.

1) Всичко е зле, имам лош късмет. Необходимо е да избягвате оплаквания от неуспех. Огледалото ще привлече още повече неуспехи в живота ви.

2) Критични коментари за външния ви вид. Човек веднага започва да се променя.

3) Оплаквания относно здравето и наличието на болести. Болестта ще срине новите ви сили.

4) Ужас, кошмар. Съществуващите проблеми само ще се удвоят.

5) Толкова е тъжно. Човек ще се депресира още повече.

6) Писна ми от всичко. Ще започнат катастрофални загуби. Ще бъдете лишени от това, което ви е особено скъпо.

7) Самота. Намирането на партньор ще стане още по-трудно.

8) Всяко споменаване на смъртта под формата на различни фрази. Всъщност по този начин в действителност е възможно да предизвикате смъртта на близък човек.

9) Душевно страдание. Ако се оплаквате в огледалото за собствените ви проблеми или кавги, тогава душата ви ще познае още повече трудности.

10) Незадоволително финансово състояние. Ще имате нови финансови загуби.

11) Оплаквания за глупавите ви действия. Ясният ви ум ще започне да ви напуска, безсмислените действия ще станат много повече.

Вижте още: Ето как котката може да ви излекува! Интересни факти!

12) Отдалеченост от света и другите. Стената на неразбиране ще стане още по-плътна, хората ще спрат всякаква комуникация с вас.

13) Отвращение от всичко. Всичко, което ви отблъсква, само ще се увеличи в живота, утвърждавайки това усещане.

Знаейки какви фрази не бива да казвате пред огледалото, трябва да избягвате дори и тяхното умствено използване, за да не се налага по невнимание да си навлечете неприятности. По-добре е да ги замените с противоположни фрази и думи, които носят само положително послание. След това магията на огледалото ще материализира и най-смелите ви очаквания.