НАЧАЛО ЗДРАВЕ Натурално домашно масло, което е просто невероятно!

Натурално домашно масло, което е просто невероятно!

0
Натурално домашно масло, което е просто невероятно!
Натурално домашно масло, което е просто невероятно!

Днес ще ви покажем домашна рецепта за масло, което можете да си приготвите със 100% натурални съставки, за да се отървете от болките в ставите и ревматизма. Болката затруднява подвижността, така че е важно да я премахнете завинаги.

Това домашно масло е направено от люти чушки и може да помогне за увеличаване на кръвообращението, ефективно е при лечението на ишиас, миозит, невралгия, ревматизъм и болки в ставите.

Това масло подобрява метаболизма, влияе върху активирането на процеса на регенерация на кожата и увеличава кръвообращението в повърхностните нива на кожата.

Съставки:

– 10 пресни червени чушки

– еднолитров съд

– 2 чаши зехтин

Как да приготвите маслото?

Измийте 10 червени чушки и ги нарежете, поставете ги в буркан и ги залейте със зехтина.

Оставете ги на тъмно място в продължение на 7 дни, съдържанието на бутилката трябва да се прецеди през марля.

Вижте още: 11 симптома, че трябва да прочистите токсините в организма

Нарязаните чушки могат да се използват като подправка, а маслото може да се използва за масаж на тялото като средство за лечение на болки в ставите и ревматизъм.

За да постигнете ефективни резултати, трябва да разтривате маслото няколко пъти на ден в областта, където усещате болката.

След това трябва да поставите топли чорапи, ако болката обхваща краката ви.

След първото нанасяне ще почувствате топлина и изтръпване на кожата, но не са нетърпими и не причиняват изгаряния. След първото прилагане ще се почувствате по-добре, но за най-добри резултати трябва да използвате средството по няколко пъти на ден, а месец-два процедурата може да се извършва веднъж седмично.