НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете една свещ – тест на известен психолог

Изберете една свещ – тест на известен психолог

Изберете една свещ - тест на известен психолог
Изберете една свещ - тест на известен психолог

Различните цветове са вибрациите на различни честоти. На каква честота вибрира вътрешната ви енергия зависи до голяма степен от общото състояние на вашето тяло, ум и душа. Изберете една свещ и вижте какво ви очаква в близко бъдеще.

Този тест бе разработен от световно известния психолог от Ирландия, Карина Колинс, съобщава Стивън Айтистън в своя блог.

Погледнете свещите по-долу. Коя ви привлича най-много?

Свещта, която изберете, може да ви разкаже нещо за честотата, с която вашето тяло, ум и душа вибрират.

И сега ви предлагаме да се запознаете с това, което г-жа Колинс казва за вашия избор.

Бяла свещ

Бялото е цвета на Луната. Свещта, която сте избрали, отразява лунната енергия. Това означава, че душата ви вибрира на най-високо ниво. Вие съхранявате нейната чистота и в същото време живеете с усещането за целите.

Вие сте дошли на този свят, за да внесете значителен принос в неговото развитие. И природата ви е дала всичко, което е необходимо, за да продължите да работите върху личностното си развитие. Интуицията ви винаги е на висота, защото вашите умствени умения са силни, както при някои медиуми.

Вие инстинктивно знаете какво трябва да направите точно сега, така че не се затруднявате особено с правенето на планове и списъци със задачи. Това е така, защото вие сте опитен човек, който знае каква е неговата страст и мисия.

Други хора ще ви следват, ако сте готови да бъдете за тях движеща сила, която да свърже своите интереси с интересите на колектива или обществото.

Но първо трябва да запалите лунната енергия вътре в себе си. Медитирайте преди лягане: затворете очите си за 5 минути и си представете бяла светлина, идваща от тъмнината. Задръжте тази мисъл.

В магьосничеството, лунната енергия се използва като мощно средство за заклинания. Така че можете да сте сигурни, че имате силна светлина от вътре. И освен нея, не е необходимо нищо друго.

П.П. Ако дълго време не можете да решите коя свещ да изберете, погледнете и втори път. Това означава, че цветът на вашата енергия периодично се променя.

Пурпурна (Лилава) свещ

Виолетовото е цвета на Юпитер, планетата, която непрекъснато се увеличава по размер.

Избирането на тази свещ означава, че в близко бъдеще ще бъдете в състояние да привлечете късмета и изобилието на ваша страна. В живота ви ще започнат да се появяват “правилните” хора и ще се отвори прозорецът на новите възможности. Просто трябва да се вслушате в думите им и да действате под тяхно ръководство.

Честотата, с която работи вашата енергия, изисква да придобрите нови знания.

Според това как вие ще изследвате обкръжаващия ви свят, ще започнете да забелязвате все повече и повече несправедливост. Това може да ви разгневи. Но трябва да се справите с тази емоция. Действайте сами, така както трябва: покажете великодушие, учете се на духовност – това е, което наистина има значение за вас сега.

Вие можете да бъдете неуверени в себе си, да изгубите много време, за да вземете решение, а след това да го промените в последния момент. Но вашата всеотдайност скоро ще ви се отплати. Ще видите.

П.П. Ако дълго време не можете да решите коя свещ да изберете, погледнете втори път. Това означава, че цветът на вашата енергия периодично се променя.

Червена свещ

Червеното е цветът на страстта и смелостта.

Тази свещ избират хората, които на този етап от живота си се подготвят за любов или за война…Вашият дух нервно вибрира и изисква действия!

Понякога, наистина трябва да бъдем смели, за да се движим напред в живота или да се наслаждаваме на духовния растеж. За вас е настъпил един от тези моменти, скъпи мой приятелю!

Тези, които са избрали тази свещ, точно сега трябва да приемат сражението. Или да бъдат достатъчно смели, за да изгонят от живота си това, което вече не им носи никаква полза.

Оставете си пространство, вакуум, които Вселената да изпълни с нови възможности.

Някои от вас са готови за любов. Следователно можете да очаквате появата в бъдеще на нов партньор, на малко дете или дори на животно. Може би скоро ви очаква нова работа, обучение, пътуване или ново хоби.

Основното нещо е, че точно сега изпитвате страст и вдъхновение, за да опитате нещо ново! Магьосниците използват червени свещи, за да привлекат истинската любов. Животът без страст не е истински живот. Най-малкото не е за вас.

П.П. Ако дълго време не можете да решите коя свещ да изберете, погледнете втори път. Това означава, че цветът на вашата енергия периодично се променя.

Жълта свещ

Жълтото е цвета на Меркурий. Това е планета на разума и комуникацията.

Избирайки тази свещ, вие казвате, че избирате интелекта. Винаги искате да се учите, да научавате и да усвоявате нова информация.

Жълтото е и цветът на движението и новото начало. Независимо на каква възраст сте, вие не почивате и се стремите да разширявате хоризонтите си отново и отново. Щом получите нова, важна за вас информация, умът ви започва да трепти от вълнение, а душата ви се издига на ново ниво – ниво на спокойствие и просперитет.

Фактът, че сте избрали тази свещ, издава, че сте човек, който само с единия си крак стои на земята, а с другият – витае в духовното царство. Вашите чувства и вашият духовен свят оказват голямо влияние върху ежедневното Ви поведение (някои от вас са по-наясно с това от други).

Непрекъснато искате да се учите и да четете. За вас са подходящи професии, свързани с юридическата практика. Бихте били добър адвокат или човек, работещ с животни. На вас ви харесва да ги учите на нови умения, нали?

Никога не е твърде късно да започнете да правите това, което наистина обичате! И именно това, от което се нуждае душата ви. Доверете се на тези вибрации и започнете да разширявате хоризонтите си.

П.П. Ако дълго време не можете да решите коя свещ да изберете, погледнете втори път. Това означава, че цветът на вашата енергия периодично се променя.

Зелена свещ

Зеленото е цвета на сърдечната чакра. Тя е пряко свързана с основните ви сетива. Ако сте го избвали, значи сте здрав и емоционално уравновесен човек.

Избирайки тази свещ, вие показвате, че Вселената вече ви е помогнала да намерите баланса в живота си. Зеленото е цвета на природата, плодородието и растежа. Може би много скоро ви очаква период на изобилие. А може би той вече е дошъл и вие просто трябва да цените повече простите радости в живота.

Само тогава, когато се научите наистина да оценявате това, което имате (това се изисква от вибрациите на вашата личност), ще можете да се издигнете до следващото ниво в своя духовен път.

От време на време ние всички губим поглед от пътя си. Този свят е сложен и изисква от нас твърде много. Но вие вече сте се научили да намирате своя баланс, така че най-лошото е вече зад вас. Скоро ще почувствате как в живота ви е започнал процес на обновяване. Очакват ви нови вълнуващи идеи.

Пред вас е точното време за творчество. Опитайте се по-често да ядете здравословна храна, да се грижите за тялото си и по-често да намирате време за творческа изява. Така ще помогнете на съзнанието си да се разкрие. Научете се на кулинария, градинарство, да шиете, да пишете или да изучавате нов език – нещо, което ви е на душата.

П.П. Ако дълго време не можете да решите коя свещ да изберете, погледнете втори път. Това означава, че цветът на вашата енергия периодично се променя.

Синя свещ

Синьото е цветът на просвещението. Той е свързан с водата, което означава, че имате всичко, което ви е необходимо, за да разберете добре себе си и своите действия.

Имате добре развита интуиция, защото вашият покровител е небесната планета Нептун. Тя обикновено защитава всички екстрасенси и лечители. Ако не сте готови за растеж в тази посока, то със сигурност сте много сантиментални и страдате от чести, безпричинни промени в настроението.

Когато вашето шесто чувство се активира, всичко се променя. Вие сте пълни със сила, енергия и използвате интуицията си, за да живеете с вкус и удоволствие. Трябва да научите да се доверявате на инстинктите си. Рано или късно хора като вас ще доведат света до Новия световен ред и вероятно някой от вас ще получи една от водещите роли в него.

Приемете своя талант. Не му се противопоставяйте. Движете се заедно с него.

П.П. Ако дълго време не можете да решите коя свещ да изберете, погледнете втори път. Това означава, че цветът на вашата енергия периодично се променя.

Черна свещ

Противно на общоприетото схващане, черното – това не е цвета на злото, а на самозащитата и самоанализата (ако погледнем по-дълбоко). Трябва добре да опознаем себе си, преди да можем да продължим напред в този земен свят.

Трябва да разберем какво наистина искаме и след това да продължим напред. Избирайки тази свещ, вие казвате: “Аз трябва да спра и да помисля”.

Вижте още: Слънчевите очила могат да разкрият ваши характерни черти!

Магьосниците използват черни свещи, за да призоват богинята Хеката, която осветява пътя напред за леко “съгрешилите” създания.

Сега е най-доброто време да се вслушате във вътрешния си глас, за да получите отговори на всички въпроси, които ви измъчват, да откриете целта си и да разберете връзката между вас и външния свят. Тази необходимост е вече дълбоко във вас, така че можете да използвате силата на черната вибрация, за да погледнете вътре в себе си и да получите отговори на въпросите, които търсите.

През следващите дни се опитайте да прекарвате повече време сами. Разхождайте се сред природата или в парковете, седнете в кафене и наблюдавайте как светът се движи около вас. Опитайте се да разберете какъв е този вътрешен глас, който периодично се появява от нищото и ви избутва от зоната на обичайния комфорт…

Вслушайте се във вътрешния си глас. И бъдете подготвени за изненадите, които той може да ви преднесе. Уверете се, че сте готови да следвате неговите указания.

П.П. Ако дълго време не можете да решите коя свещ да изберете, погледнете втори път. Това означава, че цветът на вашата енергия периодично се променя.

Споделете този психологически тест с всичките си приятели!