НАЧАЛО ЗДРАВЕ Мехлем, който ще премахне болката в ставите и ще спите спокойно!

Мехлем, който ще премахне болката в ставите и ще спите спокойно!

Мехлем, който ще премахне болката в ставите и ще спите спокойно!
Мехлем, който ще премахне болката в ставите и ще спите спокойно!

Мехлем от хмел, жълт кантарион, детелина, както и компреси от евкалипт допринасят за премахване на възпалението и болката в ставите.

За да си приготвите това лечебно средство ще ви бъдат необходими: 2 супени лъжици прясно изсушени наситнени билки (от изброените по-горе) и 50 грама вазелин. Продуктът трябва да се съхранява на хладно място, далеч от слънчева светлина.

За компреси се използва настъргана черна ряпа. Преди да си легнете, намажете възпаленото място. Тази процедура трябва да се направи най-малко една вечер.

Вижте още: Онколозите твърдят: този сок лекува рака, гастрита и черния дроб!

Върху възпалените стави се поставят превръзки с гореща смес от билки – лайка, хмел, черен бъз и детелина. Еднакво количество от билките се загрява в малко количество вода. Използвайте ленена превръзка или парче плат. Оставете да действа за 20 минути. За максимален ефект прилагайте поне две седмици.

Биденс, мащерка, хмел, репей, хвощ, вратига, коприва, риган, розмарин, детелина и бъз се наситняват и се смесват в еднакви пропорции. 2 супени лъжици от получената смес се разтварят в литър вода в емайлиран съд и се поставя да се вари. След това незабавно се прецежда и се изсипва във ваната, където температурата на водата трябва да бъде около 38 градуса.

loading...