НАЧАЛО ЗДРАВЕ Чудесна рецепта от зелени орехи при увеличена щитовидна жлеза

Чудесна рецепта от зелени орехи при увеличена щитовидна жлеза

0
Чудесна рецепта от зелени орехи при увеличена щитовидна жлеза
Чудесна рецепта от зелени орехи при увеличена щитовидна жлеза

При увеличена щитовидната жлеза, има чудесна рецепта от зелени орехи.

Необходими продукти:

  • 30 зелени ореха;
  • 1 чаша природен мед;
  • 1 литър водка;

Начин на приготвяне:

Зелените орехи трябва да бъдат добре измити и смлени веднага след събирането им, за да не се загубят полезните вещества. Важно: орехите трябва да се съберат преди 20 юли. Добавете меда към тинктурата от орехи и разбъркайте добре. След това поставете получената смес в бурканче или тъмна бутилка и добавете 1 литър водка, най-малко 40°. Оставете на тъмно място в продължение на 14 дни, като разбърквате от време на време. След този период от време, приемайте от тази тинктура по 1 супена лъжица на гладно, половин час преди хранене.

Количеството направена тинктура е достатъчно за един курс на лечение. Но когато болестта е упорита, трябва да се лекува по-дълго. В този случай, ако е необходимо, можете да повторите лечението два или три пъти. Съхранявайте на тъмно, хладно място.

Тинктурата от зелени орехи е противопоказана за бременни и кърмещи жени, хора с предразположеност към кръвни съсиреци и индивидуална алергична непоносимост към храната, с алергии към мед.

Ако няма орехи в района, в който живеете?
В случай, че няма възможност да се направи тинктура от зелени орехи, може да се използва тинктура от змийско мляко – растение, което се среща на много места.

За да приготвите лекарството, напълнете буркан от 1 литър с нарязано змийско мляко и го залейте с водка. Съхранявайте на тъмно място за около 14 дни, като периодично разклащате буркана.

Лечението с тази тинктура започва с 5 капки, които се разреждат в 50 милилитра вода и всеки ден се добавя по 1 капка. Курсът на лечение завършва при достигане на 30 капки.

Вижте още: Възстановете ставите си с тази уникална рецепта

Змийското мляко е отровно растение. То е противопоказно за бременни и кърмещи жени, хора с бронхиална астма и ангина пекторис.