НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Жената и нейната съдба според месеца на раждане!

Жената и нейната съдба според месеца на раждане!

0
Жената и нейната съдба според месеца на раждане!
Жената и нейната съдба според месеца на раждане!

Астролозите твърдят, че характерът и личните качества на жената зависят от месеца на раждането ѝ. Дали това е така, можете да разберете от тази статия! Аз лично мога да кажа, че при мен всичко съвпадна. А при вас?

По твърденията на психолозите и астролозите личността и характера на жената изключително много се влияят от месеца на раждане. Всеки месец има своя собствена уникална енергия.

Януари

Този месец дава на жената специални качества. Като например, целеустременост, постоянство и трудолюбие. Благодарение на това те постигат успех в живота. Много неща не им се случват лесно, но имат силата да преодолеят всеки проблем.

Февруари

През този месец се раждат истинските интелектуалци. Те се ръководят предимно от разума, вместо от чувствата. Обикновено не грешат, тъй като могат да предвидят няколко варианта на събитията и да изберат най-добрия. Обикновено животът им дава много необичайни задачи, които трябва да решат.

Март

Мечтатели и истински идеалисти. Жените, родени през този месец, са много впечатляващи. Поради това, те лесно може да попаднат под влиянието на по-авторитетни и могъщи хора.

Април

Жените, родени в този месец, са много импулсивни не само с думи, но и с дела. Те знаят как да се грижат за себе си и не обичат да им заповядват или ръководят. Животът им често е пълен с изненади, особено ако става въпрос за взаимоотношения.

Май

Тези жени се характеризират с рядко търпение и воля за живот. Те са в състояние да издържат почти всякакви удари на Съдбата. Въпреки че от друга страна, късметът често им се усмихва. Те не харесват промените и често имат по-скоро консервативни възгледи за живота.

Юни

Тези жени по природа са много енергични и любопитни. Те могат да правят няколко неща наведнъж. От друга страна, те могат да захвърлят започнатата работа, ако загубят интерес към нея. Обичат да говорят и винаги са отворени за комуникация.

Юли

Жената, родена през юли е предразположена към меланхолия, въпреки, че по природа е доста оптимистична. Не обича да мисли за злото и често предпочита птица в ръцете, отколкото жерав в небето. Рядко рискува, ако рискът не е оправдан. Обича да пътува, но по природа е голям домошар.

Август

Много очарователни и амбициозни! Истинските любимки на Съдбата и всичко това благодарение на тяхната вяра в доброто. Те знаят, че неуспехите няма да продължат вечно и всичко ще бъде наред. И най-често така и се оказва. Освен това, те ясно знаят какво искат от живота.

Септември

Жените, родени през септември, са много предпазливи по характер. Те не харесват риска и безпорядъка, особено когато става дума за личните им вещи. Тези дами показват рядка практичност в ежедневието си. Но, въпреки че са сдържани по природа, душата им е много уязвима.

Октомври

Октомврийските жени също се различават по практичност и внимание към детайла. Те обичат всичко красиво и елегантно, имат добър вкус. Склонни са към неочаквани и рисковани дела.

Вижте още: Невероятно! Вижте магическите и ясновидските си способности според зодията

Ноември

Тези жени са много решителни и не са склонни да правят компромиси. Те имат добре развита интуиция и затова е лесно за тях да предскажат много събития в живота си.

Декември

Жената, родена през декември, е артистична и обича вниманието от противоположния пол. Тя лесно намира общ език с почти всеки човек. Но, от друга страна, нейната праволинейност често ѝ причинява проблеми. Към трудностите се отнася леко и често се опитва да ги премине вместо да продължи напред.