НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Вашият Ангел-хранител ви е изпратил послание! Разберете какво е то!

Вашият Ангел-хранител ви е изпратил послание! Разберете какво е то!

0
Вашият Ангел-хранител ви е изпратил послание! Разберете какво е то!
Вашият Ангел-хранител ви е изпратил послание! Разберете какво е то!

Искате да получите съвети от вашия Ангел – хранител? Всичко, което трябва да направите, е да изберете карта с ангелско изображение! Погледнете внимателно картите! Коя привлича повече внимание или ви успокоява?

Всеки човек в живота си има моменти, когато остава сам с по-голямата част от проблемите си, и изглежда, че нищо няма да може да му помогне, а след това тъга и отчаяние запълват душата му и животът губи всякакъв смисъл. Въпреки това, хората, които вярват в съществуването на по-висшите сили, знаят, че никой човек не е сам, защото до всеки има ангел – пазител – безтелесно същество, което помага на човека и го наставлява по възможно най-правилния път.

Вярата в ангелите-пазители е присъщо и за християни, и за мюсюлмани, както и за привържениците на юдаизма и индуизма, а също и за хората, които практикуват редица други религии – може да се каже, че съществуването на “ангелите-хранители” се подкрепя от всички съвременни религии.

Разбира се, заглавието и описанието на ангелите в различните религии е различно, но последователите на всички религии са съгласни, че основната цел на невидимия ангел е да предпазва от злото и да помага да се направи правилния избор.

Всичко, което трябва да направите, е да изберете карта с ангелско изображение! Погледнете внимателно картите! Коя привлича повече внимание или ви успокоява?

Вашият Ангел-хранител ви е изпратил послание! Разберете какво е то!

Архангел Михаил

Значение на картата: Този могъщ архангел е точно до вас. Той ви вдъхва кураж и ви помага да се отървете от страха.

Смисъл на картата: С тази карта Архангел Михаил ви информира за присъствието си. Той е символ на истинска смелост и потвърждава, че единствената истинска сила е любовта на Бога. Архангел Михаил ви дава да разберете, че когато правите промени в живота си и сте изправени пред сериозни предизвикателства, вие сте в безопасност. Бог и ангелите ви помагат да останете верни на себе си в тези трудни времена за вас.

Ангел-хранител

Значение на картата: Ангелите-пазители искат да разберете колко ви обичат. Тяхната любов е безусловна и неизчерпателна.

Смисъл на картата: Вие не сте сами. Тази карта е като любовно послание от ангелите-пазители, които искат да ви кажат: “Ние сме близо до теб. Никога няма да те напуснем и никога няма да те оставим”. Ангелът-пазител казва, че заслужавате неговата помощ и внимание. Нищо, което сте си помислил, казали или премълчали, не може да отблъсне вашите Божествени помощници далеч от вас. Те никога не ви осъждат за грешките ви. Ангелите съществуват, за да ви помогнат да се развивате духовно и да помагате на другите.

Вижте още: Изберете символ и вижте какво се крие в подсъзнанието ви!

Изпълнение

Значение на картата: Това, за което мечтаете, става реалност.

Смисъл на картата: Вашите желания може да не се изпълнят точно, когато пожелаете, но в крайна сметка наградите ще бъдат точно това, което очаквате – усещане за мир, сигурност и щастие. Помолете ангелите да ви помогнат да запазите вярата си във възможността да постигнете целите си. Когато имате такава вяра, вие сте способни на всичко с Бога!

Всяка мисъл се материализира и процесът на тази материализация е следният: първо се ражда една божествена идея, а след това тя се свързва с определено усещане. Ако това е чувство на любов и грижа, тогава вашите планове ще се осъществят.