НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ето с какво се хранят раковите клетки! Откажете се от тези храни!

Ето с какво се хранят раковите клетки! Откажете се от тези храни!

0
Ето с какво се хранят раковите клетки! Откажете се от тези храни!
Ето с какво се хранят раковите клетки! Откажете се от тези храни!

Важно е да водите здравословен начин на живот и да консумирате здравословна храна. Вижте с какво се хранят раковите клетки и избягвайте тези храни!

В тази статия можете да научите повече за десетте хранителни продукта, които консумираме всеки ден, а съдържат канцерогени.

Консервирани домати
Бисфенол-А или BPA е химично вещество, което е част от консервираната храна. Консервираните домати не са изключение. Доматите са изключително опасни поради тяхната висока киселинност.

Сьомга
Рибата е един от най-полезните продукти, които природата ни дава, но все пак, сьомгата е вид риба, която трябва да изключите от менюто си.

Преработени меса
Трябва да знаете, че преработеното месо съдържа много добавки и химикали заедно с натриеви нитрати, което ги прави свежи и привлекателни, но изключително опасни.

Газирана вода
Проучванията показват, че хората, които пият повече от една газирана вода на ден, са изложени на по-висок риск от хората, които не консумират безалкохолни напитки, според едно от последните проучвания, публикувани в Американския вестник за храненето.

Пуканки от микровълнова фурна
Пропилгалатът е химично вещество, съдържащо се в микровълновите пуканки. Това причинява много кожни обриви и стомашни проблеми.

Много солени, кисели или пушени храни
Тези видове храни съдържат консерванти и са наситени с нитрити или нитрати.

ГМО
Генно модифицираните организми са продукти, отглеждани с химикали.

Картофени чипове
Вероятно повечето от вас знаят, че картофените чипове са наистина с високо съдържание на калории и мазнини. Те съдържат различни добавки и оцветители, както и изкуствени вкусове.

Рафинирана захар
Рафинираните захари са най-идеалните продукти за раковите клетки и тяхното развитие, което повишава нивото на инсулин.

Немският лекар Ото Варбург, носител на Нобелова награда за медицина (1931 г.), открива, че ракът и туморите използват захари, за да се “хранят” сами и следователно да увеличат размера си.

Това обяснява защо темпът на тумора нараства днес.

Червено месо
Последните изследвания показват, че когато става въпрос за рак на дебелото черво, червеното месо е най-опасно. Проучване в САЩ, проведено върху 150 000 души на възраст между 50 и 74 години показва, че продължителната консумация на червено месо увеличава броя на злокачествените тумори на дебелото черво.

Вижте още: Джинджифилът е изключително полезен за вашето здраве!

Грижете се за себе си и семейството си, като избягвате тези храни и купувате повече органична и здравословна храна, която ще ви помогне да живеете по-дълго и по-щастливо!