НАЧАЛО ЗДРАВЕ Медена вода и нейните предимства за вашето здраве

Медена вода и нейните предимства за вашето здраве

3
Медена вода и нейните предимства за вашето здраве
Медена вода и нейните предимства за вашето здраве

Рецепта: Как да приготвите медена вода?

Разтворете чаена лъжичка натурален мед в чаша вода при стайна температура и оставете за една нощ. Вие ще получите “Медена вода” – 3% разтвор на мед, който бързо ще се абсорбира от тялото.

Съставът на тази вода е подобен на състава на човешката кръвна плазма. Тя извършва пречистването на тялото на клетъчно ниво.

Пийте сутринта, на празен стомах.

Изпийте цялата напитка наведнъж, на една глътка. Трябва да се консумира най-малко 6 месеца.

Предимства:

Почиства бъбреците

Всяка вечер пийте една чаша предварително приготвена медена вода, а на сутринта ще видите, че отоците около очите са изчезнали.

Подсилва имунитета

Засилва резистентността към бактерии, вируси, гъбички.

Нормализира храносмилането

Медената вода се бори срещу паразити, които живеят в нашите храносмилателни органи. Това пречи на паразитите да се възпроизведат и нормализира функционирането на клетките в храносмилателния тракт.

Помага в загубата на тегло

Ако искате да отслабнете, пийте 1,5 литра медена вода (приготвена предишната вечер) всеки ден до 23 часа. Тази вода почиства храносмилателните органи, подобрява работата им и отстранява от тях токсичната слуз. В комбинация с правилното хранене и фитнес, тя помага да премахнете наднорменото тегло.

Активно подхранва кожата

На сутринта затоплете водата, приготвена от предишната вечер, и измийте лицето, шията, деколтето…

Вижте още: Преборете диабета с това уникално натурално средство!

Благодарение на систематичното действие на тази лечебна вода, кръвообращението в кръвоносните съдове се подобрява и клетките на кожата се хранят активно.

След прилагане  изчакайте, докато водата има ефект върху кожата ви, след това изплакнете с топла вода. Ако редовно миете кожата си с това средство, тя ще стане по-здрава, свежа, еластична и кадифена.